Linea Snella
V tem salonu še nisem bila, lahko pa ti povem, kaj je najbolj pomagalo meni, 4 leta nazaj po rojstvu sina.
Hodila sem v salon v Kranju in imela dvotedensko dieto (nič hujšega), hodila na bodywraping (za odpravo celulita in cm) ter na mašino, ki ne vem kako se imenuje, je bila pa to naprava, ki je krčila mišce, se pravi sem “telovadila” (trebuh, stegna na vseh straneh, ritka).
Vse mi je zelo pomagalo in sem izgubila toliko cm (v 1 mesecu), da sem morala na novo kupiti vso garderobo, ker mi niso bile prav niti stvari pred nosečnostjo. Pa tudi celulit se mi je vidno zmanjašl skoraj na nič, pa sem bila res grozno celulitasta, da je še kozmetičarka rekla, da je celulit res grozen.
Da pa seveda postavo obdržiš, je potrebna zdrava prehrana. Zame je to jesti dopoldne do 12 ure le sadje (v kakršni količini želiš ampak le eno vrsto sadja), potem pa kosilo, malica, večerja. Tukaj je pomembno da se hrana pravilno kombinira (naprimer ne jesti krompirja in mesa skupaj – ampak meso in zelenjavo, …).
Če se držiš pravilnega kombiniranja hrane postava “drži kot pribita”. Seveda sem se jaz po kakem letu malo spet zapustila in začeti jesti nepravilno (služba) in celulit je bil spet nazaj.
Potem pa spet nosečnost in porod, tako da bi morala sedaj ves postopek ponoviti.
Pride pa tak tretma kar drag, ampak se splača, ker resnično pomaga. jaz sem dala pred 4 leti cca 50.000 SIT. Sedaj je verjetno dražje.
Poglej še en link, uapm da se pravega napisala. Je pa tudi draga zadeva in je še nisem sprobala.
LP
Tudi jaz sem hujšala in ni šlo nikamor. poleg tega se mi je od poroda nabralo v telesu ogromno količine vode in celulita. Bila sem grozna.
Na mojo srečo sem odkrila aparat, ki odpravlja celulit, oblikuje telo,…. iin še veliko več saj ima kar 250 programov za oblikovanje telesa.
Aparat sem kupila, saj je cena okoli 74.000 sit, jaz se pa od takrat vsak dan priklopim nanj pred televizijo in uživam. Zgubila sem veliko kilogramov, kar 15, in ves celulit.
Sedaj pa z aparatom odpravljam gube. Pa naj katera reče da ni mega.
pikica-pokica
Forum je zaprt za komentiranje.