Linea Snella
Stran vržen denar. Mene so prepričale prijateljice pred leti, kako je to oh in sploh…
Prvo te stehtajo in premerijo in te z nasmehom skritizirajo ( a ne no, zakaj pa misliš, da sem prišla ? ), potem ti predstavijo izdelke, ki jih “moraš” jesti med vadbo ( z eno besedo: dieta ). In začneš telovaditi. Takrat je bilo tam ene 5-10 mladih, luštnih, suhcanih punc ( vaditeljic ), ki so ti na začetku pokazale vaje, potem delaš sama, zaporedje itak veš, štej sama…same so ponavadi stale na sredini, v krogu in se zabavale. Včasih te narobe naročilo in potem skoraj 1 uro goniš sobno kolo. In potem te zaprejo v tisto njihovo savno, men se je potrgalo, sem hotela na vsak način pobegnit ven, vroče za znoret. In te stehtajo ( pridna, zgubila ste 1 kg, vidite, da je uspešno ).
V kolikor hujšanje ni uspešno, si kriva sama, ker ( verjetno ) nisi upoštevala njihovih navodil ( diete ).
To je bilo sicer enih 6-7 let nazaj, mogoče se je kaj spremenilo. Upam, da se ti javi kakšna z bolj pozitivno izkušnjo kot je moja.
Jaz sem potem začela hoditi na navadno telovadbo, učinek je bil isti, mnogo ceneje, pa še luštno smo se imele. Same babnice, ki samo sedijo v službi in smo skupinsko “umirale”.
Meni je v Snelli prvic v življenju uspelo shujsat na tezo, ki je zame zdrava in mi omogoca da oblecem kaj lepega. Tega bi bilo uhhh… od srednjesolskih dni. Ne vem o kaksnih dietah govorite. Jaz sem se drzala zdrave prehrane, vse so mi lepo razlozili. Iskreno, jedla sem vec kot kdajkoli prej. Nekaj casa sem tudi pisala dnevnik, potem pa ne vec,ker sem zacela poslusat in koncno razumet svoje telo in mi je samo povedalo, kaj in kdaj mi pase. Jaz jim bom hvalezna do konca življenja, da so me spravili na nova pota. Vadba mi je tudi super ustrezala. Ker sem prisla k.njim s “skurjenimi” koleni, sem mislila da me sploh ne bodo vzeli. Pa mi je njihov kineziolog prilagodil vadbo in sem se jo na koncu ze prav veselila. Savna pa itak top… nagrada za trud, pravo crklanje. Moj zenski nasvet…pojdi cimprej, ker vsaka zenska zasluzi zivet svoje zivljenje ženstvena in zadovoljna!! 🙂 srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.