Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Limfna drenaža in ultrazvok

Limfna drenaža in ultrazvok

Živjo,

jaz pa resno razmišljam da bi v spomladanskem času obiskala kozmetični salon – limfna drenaža in ultrazvok, za odstranjevanje celulita. Zanima me če je katera že bila na čem podobnem in ali deluje oz. za koliko časa?

Hvala

LP

Mene pa zanima cena enega obiska ter koliko obiskov je priporočljivo opraviti?

Pozdravljena!

Celulit je skupek dejavnikov, ki so odgovorni za njegov nastanek!
Tako, da je obisk salona le en korak do izboljšanja stanja celulita.Obstaja veliko metod in aparatov za odpravljanje celulita, ene so malo boljše za nekatere ljudi, druge pa za druge.Vse delujejo, če ljudje ob terapijah tudi malo spremenijo način življenja!Kajti brez zdrave prehrane in rednega gibanja, bodo rezultati v kozmetičnem salonu kmalu zbledeli!
Tako da vam želim veliko močne volje in vztrajnosti, predvsem pa, da bi ta vaš trud prešel v navado in postal vaš način življenja!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdravljena!

Cena je odvisna od načina terapije in od salona, tako, da je treba za to informacijo vprašati po salonih(od 5 000,00sit do 10 000,00sit)!Število terapij pa se določa ob pregledu strank, njihovega stanja celulita (od 8 do 15)

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close