Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style limfna drenaža in celulit

limfna drenaža in celulit

Pozdravljene, zanima me, ali limfna drenaža kaj pomaga pri odpravljanju celulita? In če, koliko terapij je potrebno. Imate kaj izkušenj?

Sama sem imela možnost, da sem bila model za anticelulitno nego z dodanto limfno drenažo nog. Po desetih tretmajih je bil učinek zelo opazen, vedeti pa je treba, da je bil to skupek celotne terapije s kremami, masažo in limfno drenažo. Če kaj vem, gre pri limfni ubistvu za pošiljanje limfne tekočine v kateri so “odpadki telesa” skozi žleze,kjer se očisti. Limfna povzroči zmanjšanje obsega (potrjeno z merjenjem) in kot dodatek k celotni anticelulitni negi (ni nujno salonski) po mojem mnenju pomaga. Upam, da sem kaj pomagala. LP

Pozdravljena,

Drenaža sigurno pomaga pri zmanjšanju celulita. Koliko terapij je odvisno od tega kako obsežen je celulit in v katerem stadiju.
Drenaža poveča prekrvavitev in s tem se pospeši presnova, če zelo poenostavim razlago.
Tudi s pravilno prehrano, ki čisti odplake iz telesa se lahko razstrupimo in zmanjšamo celulit, ter veliko vode.

Prav tako masaža s kremami na bazi kofeina in sestavin ki pospešujejo prekrvavitev in s tem razstrupljanje, pripomore k rezultatu.

Seveda ne gre brez gibanja, naravna drenaža strupov in posledično celulita je gibanje, ker na ta način pospešimo presnovo.

Z drenažo v kozmetičnem salonu ne morete zgrešiti, če se želite znebiti vsaj nekaj celulita.
Svetovala bi, da svojo investicijo v to ohranite tako, da po uspešnih tretmajih ali že vmes, uredite prehrano in način gibanja, tako bo učinek hitrejši in dolgotrajnejši.

Simone Godina
Beauty Coach
Antiaging centri: Ljubljana, Portorož
Facebook / Antiaging center

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close