Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lili Žagar – sračje gnezdo

Lili Žagar – sračje gnezdo

A ni ponavadi tako, da je voditeljica najlepša in v centru pozornosti? No tista ta mlada komentatorka jo v videzu naščije ko Ferrari Yugota.

Meni se je zdela pa srčkana, lepa.

Foušija ven seka?

Jaz bi si vse prste občiznola, če bi bila videti kot ona.

Joj, preveč hitim – vse prste bi si obliznila, ne ‘občiznola’!

Meni se je zdel njen celotni včerajšnji styling perfekten. Od obleke do frizure. Ko je bila tv na mute jo je bilo prav prijetno opazovati.

Foušija ven seka?[/quote]
Glede na to da sem moški bo bolj težko foušija.
Samo pravim da je tista komentatorka res bomba, Lili pa zgleda kot poskusni zajček neke bodoče frizerke v drugem letniku.

Foušija ven seka?[/quote]
Samo pravim da je tista komentatorka res bomba, Lili pa zgleda kot poskusni zajček neke bodoče frizerke v drugem letniku.[/quote]

Od kdaj se pa moški na styling in frizerstvo spoznajo. Lili je lušna, pa prav vse kar navleče nase ji pristoji.

Meni je všeč sploh ko se na silo zasmeji! Včasih mi je bila pa še kar simpatična.

…neeeeeee, joj, se ne morem navadit, res mi ni všeč, sploh, ko usta odpre, takrat pa…:(

A maš težave sama s seboj, pardon velike komplekse?

Včeraj je pač imela pričesko, kot da bi imela kratke lase. In ja, tudi to ji pristoji. Pa če je tebi všeč, ali pa ne. Ker tvoji komentar ni merodajen, zato ker je sestavljen iz same zbadljivosti in nesramnosti -ker pač očitno ne moreš brez šimfanja gledat na Lili Žagar.

Očitno še nisi dojela ali pa razumela, da je Lili odlična paleta za stiliste in make up artiste. Ker kakorkoli jo preobrazijo za odrski šov, ji pristoji. Pa če ima gor veliko umetnih trepalnic, ali pa ne, živo rumeno, modro, vijolično ali pa neopazno obleko. Zna komunicirat s kamerami – se je že naučila. To je del šov biznisa in ona zna to skombinirat skupaj z nasmehom, pa četudi takim narejenim za kamere 😀

Včeraj je pač imela pričesko, kot da bi imela kratke lase. In ja, tudi to ji pristoji. Pa če je tebi všeč, ali pa ne. Ker tvoji komentar ni merodajen, zato ker je sestavljen iz same zbadljivosti in nesramnosti -ker pač očitno ne moreš brez šimfanja gledat na Lili Žagar.

Očitno še nisi dojela ali pa razumela, da je Lili odlična paleta za stiliste in make up artiste. Ker kakorkoli jo preobrazijo za odrski šov, ji pristoji. Pa če ima gor veliko umetnih trepalnic, ali pa ne, živo rumeno, modro, vijolično ali pa neopazno obleko. Zna komunicirat s kamerami – se je že naučila. To je del šov biznisa in ona zna to skombinirat skupaj z nasmehom, pa četudi takim narejenim za kamere :D[/quote]
Ti imaš pa hude probleme da se zaradi ene teme takole razburjaš. Malo se umiri pa celotno temo še enkrat preberi, da boš vsaj vedela katerega spola sem.

Spol gor ali dod – ‘šimfanje’ je čito mimo. Lili je krasna, malo noseča?

Kdo pa sploh šimfa lili? Saj ne odloča sama o svoji frizuri. Itak ji drugi rečejo kaj bo oblekla in kakšno frizuro bo imela. Se pa strinjam da tisto včeraj ni bilo za nikamor. S tem kvazi modernim TV videzom čisto pretiravajo.

Meni pa nekako ne gre ona…pa ne da sem fouš…saj je lepa…sam ma neko čudno držo..pa une ličnice preveč izbočene…mal umetna deluje no…

pa preveč lepo govori, ni sproščena….
a kako simpatično voditeljico pa ne? tako, ki se kejpoheca, se mal zasmeje, reče kako tousto!!!

no sej druigače, dobro opravlja svoje delo.

Očitno še nisi dojela ali pa razumela, da je Lili odlična paleta za stiliste in make up artiste. Ker kakorkoli jo preobrazijo za odrski šov, ji pristoji. Pa če ima gor veliko umetnih trepalnic, ali pa ne, živo rumeno, modro, vijolično ali pa neopazno obleko. Zna komunicirat s kamerami – se je že naučila. To je del šov biznisa in ona zna to skombinirat skupaj z nasmehom, pa četudi takim narejenim za kamere :D[/quote]
Ti imaš pa hude probleme da se zaradi ene teme takole razburjaš. Malo se umiri pa celotno temo še enkrat preberi, da boš vsaj vedela katerega spola sem.[/quote]

Še si moškega ali pa srednjega, je še toliko huje 😀 BTW – tud jest nisem ženska, a kje piše?

Še to: vsake oči imajo svojga malarja.

Samo pravim da je tista komentatorka res bomba, Lili pa zgleda kot poskusni zajček neke bodoče frizerke v drugem letniku.[/quote]

Od kdaj se pa moški na styling in frizerstvo spoznajo. Lili je lušna, pa prav vse kar navleče nase ji pristoji.[/quote]

Moški se spoznajo
…na styling in frizerstvo:Frizer Stevo, Mič styling,Mare Filipič

Alen Hranitelj,pa še kdo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close