Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek likanje oz. cunje na potovanju

likanje oz. cunje na potovanju

Spoštovane!

Upam, da mi boste znale svetovati, saj več glav več ve. Kadarkoli kam grem (recimo na morje) me v obup spravijo zmečkane cunje, ki sem jih prej s trudom in veseljem likala nato pa spakirala v kovček. Vedno ista pesem, zato vsako cunjo preden jo oblečem, zmeraj (še enkrat) zlikam. Sedaj pa se odpravljam na potovanje, kjer je nujno,da bodo cunje tip top. Kaj mi svetujete?Je edina možnost da vzamem likalnik sabo (saj veste, prtljage se zmeraj nabere in tale stvarca tudi ni glih najmanjsa)?Sem že uporabljala une mini potovalne likalnike, pa niso za nobeno rabo!Prosim za kakršenkoli nasvet.
Hvala,
pia

Ker praviš da morajo biti cunje tip top predvidevam da potuješ poslovno, kar pomeni da greš najbrž 99% v hotel. V hotelih pa samo pokličeš čistilnico, pošljejo postreščka, ti mu naložiš stvari za pranje in likanje.. in stvar je spedenana.

Še v nobenem hotelu do sedaj s tem nisem imela problemov.

Brina

Pozanimaj se, če imajo v hotelskih sobah likalnike (pred kratkim sem bla v Londonu – vse sobe so imele likalnik in likalno mizo), drgač pa majhen potovalni likalnik v kovček, pa bo.

če imaš na potovanja razne bombažne stvari, ki niso fejst občutljive, potem jih lahko zviješ – predstavljaj si brisačo, ki jo najprej prepogneš po dolžini, pa nato še enkrat, nato pa z druge strani zviješ v svaljek. tako se dajo zviti tudi majčke, pa hlače, pa sploh vse (razen kakih srajčk) in se tudi lažje spakira v kovček ali torbo.
stvari ostanejo dokaj ravne, brez robov in če jih zložiš tesno drugo zraven druge, sploh ni možnosti, da se zmečkajo.
mogoče sem kaj pomagala…
lp, m

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close