Najdi forum

Likalnik?

Pozdravljena Alenka!

Nekaj postov nazaj je bilo podano vprašanje o nakupu likalnika. Svetovala ste: ozkega, keramičnega in ionskega.

Ker ga tudi sama kupujem sem se razgledovala okoli. Med vsemi na trgu so mi svetovali od Remintog-a (upam, da sem si prav zapomnila), ki je ozek in ima keramično-teflonsko ploščo z zapisom 2x protection. Ima tudi nastavitev toplote. Mi lahko svetujete glede tega?

Mogoče ga ima že katera doma in mi lahko iz prve roke pove kako je s tem likalnikom?

Hvala vsem za informacije in Alenki za nasvet.

Tega ki ga omenjas zal ne poznam. Lahko pa ti svetujem res dober likalnik, ki ga kupis v kaksnem frizerskem salonu in sicer GA.MA.
Lahko se obrnes tudi direkt na uvoznika, ti posredujem, telefonsko stevilko:
Studio Ma-iz Kranja: 04 23 67 600
lp alenka

Zdravo Katja,

tocno ta likalnik uporabljam sama. Meni se zdi cisto soliden. Temperaturo lahko nastavljas glede na tip las, ploscice so zascitene s keramiko in teflonom, ogreje pa se prej kot v eni minuti.. Vso potrebno zascito ima. Je pa po moje bolj pomembno, da sama ne pretiravas z likanjem in da si pred tem zascitis lase.

Zdravo Katja,

tocno ta likalnik uporabljam sama. Meni se zdi cisto soliden. Temperaturo lahko nastavljas glede na tip las, ploscice so zascitene s keramiko in teflonom, ogreje pa se prej kot v eni minuti.. Vso potrebno zascito ima. Je pa po moje bolj pomembno, da sama ne pretiravas z likanjem in da si pred tem zascitis lase.

Pozdravljeni!

Zahvaljujem se Alenki za odgovor in Ani za informacije iz prve roke.

Za zaščito las sem kupila v friz. salonu od TIGI Faschionista (?), ob prvem likanju so bili lasje res voljni in likalnik je kar stekel skozi lase.
Upam, da sem kupila pravi-kvaliteten izdelek.

Še enkrat hvala.

tudi sama imam ta liklanik. meni je super. mogoče malo pretiravam pri likanju las, ponavadi ziher enkrat na teden, ker so pač do sredine hrbta dolgi in jih je treba nardit sijoče, ampak mi ni skoraj nič bolj rezcepilo las.
le prave produkte daj gor, preden likaš. pa obvezno dam gor še balzam med pranjem.

bisa kakšne produkte uporabljaš pred likanjem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close