Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style likalnik za lase

likalnik za lase

katerega priporočate?

definitivno gama, dobiš jih samo pri frizerjih, mal dražji, ampak profesionalni

Nobenega. A ti ni škoda las uničevat? Navkljub vsem voskom, postanejo suhi, slamnati, lomljivi. Meni se res smilijo in ga sploh ne uporabljam.
Vem ja, nisi tega spraševala.

Ni le likalnik pomemben za ohranitev lepih sijočih las, zelo važno je tudi kaj ješ, piješ, kako jih neguješ, s čem, kako živiš, in še kaj.

Današnji likalniki so itak tako posodobljeni, da ne škodijo preveč. Hči, najstnica si jih ob vsakem pranju (vsaj 3x na teden) polika in ima lepe, sijoče lase. Ravno tako jaz, njena mami, srednjih let, ki si jih tudi že leta likam cca 2x na teden, za štos, ker si naredim tako drugačno pričesko. Lase pa umivam vsak dan že od srednje šole dalje, torej celih 30 let, in so še vedno, gosti, sijoči, lepi in zdravi…

Likalniki so vsi okej, trenutno imava Remingtona, ki je tudi ok., prej sem imela večkrat Babyliss. Menjam pa jih na leto ali dve, ravno zaradi tega, ker so novi modeli vedno znova posodobljeni.

Zato vprašaj trgovca, za katero modelno leto gre in kupi si tistega ki ti ustreza cenovno, oblikovno, le da bo model čim novejši.

Jaz imam Gamo že 2 leti in sem jo kupila pri frizerju-cca. 90 eur. To je res učinkvit, profesionalen likalnik za lase, ionski in prevlečen s keramiko. Ni res, da uniči lase. Jaz si jih likam vsak drugi dan, pa zato niso nič manj sijoči. Za te zadeve raje daj malo več denarja, pa ti ne bo žal.

Imam Gamo, uporabljam jo 2-3x na mesec, ker si tedensko umivam lase. Po likanju so lasje bolj sijoči

Nihče me ne prepriča, da visoka temperatura 150-250 st.c kot imajo temperaturni razpon likalniki za lase, ne poškodujejo las! Pa da ni posledic na laseh? :-))))))

Remington

Imam lepe, ampak neubogljive lase, ki sem si jih krotila s trajnami, ki pa žal postarajo in uničijo lase. Rešitev sem dobila v kodralniku remington, ki mi je super fajn. končno mi uspe naredit frizuro, ki drži cel dan. Znajdem se pa tako. Operem lase, sušim naravno, na koncu dam malo pene, oblikujem s kodralnikom in fiksiram z lakom. Aja, pa zaščito GOT TO2 neki takega pred toplotno obdelavo las. lasje so nepoškodovani, ker so tile keramični kodralniki manj škodljivi kot navaden fen. Sem zadovoljna, čeprav zahteva nekaj dela, trajna je res komot, se mi toži po njej, ampak zdaj si dajem še prelive in bi bilo preveč za lase še trajna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close