Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Likalnik za lase

Likalnik za lase

Morda veste, kateri je trneutno najboljši in tanek likalnik za lase,
kje se ga lahko kupi in koliko stane ?

Hvala za odgovore.lp

Predlagam ti, da kupiš GA-MA likalnik z ioni. Gamini so daleč najboljši. Sem imela že druge, pa če hočeš res lepo ravne lase, je Gamin najboljši.Res da ni ravno poceni (okoli bivših 22.ooo sit), ampak se zares splača.
V Ljubljani si ga lahko naročiš preko nekaterih frizerskih salonov, potem te pride malo ceneje. Drugače pa jih imajo tudi v Btc-ju v trgovini Estela.
Lahko pa ga naročiš tudi preko spletne strani :

Hvala, super info. Ali ne poškoduje preveč las? Enega sem gledala v fr.sal. z laserjem in je imel rdečo ploščico za okoli 90€, V Sparu pa Remington teflonsko-keramičnega za 33€. Hči pravi, da mora biti tanek.

Bom šla pogledat še tvoj predlog.

Jaz sem s teflon-keramiko ful zadovoljna, je pa res, da ga uporabljam mogoče dvakrat na mesec. Moja sestra večkrat, sicer enega slabšega, pa ima grozne lase.

Vsak likalnik poškoduje lase, to bi se slepili, če bi rekli, da jih kateri ne. Je pa veliko bolje, da je likalnik zares dober, kvaliteten in tako manj poškoduje lase.
Moj gamin, od kar si likam, mi zaenkrat prav poškodoval ni lase, je pa res da imam precej izsušene, kar pa si potem pomagam z raznoraznimi balzami, oljčki…Likam pa si že več kot leto in to kar 2x na teden.
Gamini so res super likalniki, poznam veliko punc, ki ga imajo, pa so res zelo zadovoljne.

Pa še en nasvet, pred likanjem je res treba vedno uporabiti zaščito , ki je prav temu namenjena. Meni se super obnese Tigijeva krema za likanje.Tako se las še manj pokoduje.

Tudi jaz imam GAMA likalnik z ioni (za okoli 22tisoc sit) in sem zelo zadovoljna z njim. Ko sem ga pred 5 meseci kupovala nisem vedla za katerega naj se odlocim, saj jih je res veliko. Vendar pa ko sem po forumih brala kaksne probleme imajo punce s cenejsimi likalniki sem se odlocila za gamo in sem maximalno zadovoljna. Kupila sem si tudi tigijevo kremo za pred likanjem in moram povedati da sem bila malo skepticna ker je kar dost draga, vendar jo do sedaj se nisem porabila, tako da je za zelo dolgo.
Po vecini si likam samo frufru, obcasno pa tudi vse lase (npr. na 2tedna) Lase pa z primerno zascito in obcasno masko za lase ostajajo se vedno sijoci in zdravi.
Lp

Jaz imam Tigijev girl toy silikon za konice in Shine Junkie-čudovit vonj emulzije za urejanje po fenanju.Za Tigijevo kremo za likanje tudi vem, da je najboljša, prav tako nek stik ali roll-on od Welle.

Ali katera pozna Hula kozmetiko za lase ?Baje je super vonj in dobra kvaliteta.

Jaz imam Tigijev girl toy silikon za konice in Shine Junkie-čudovit vonj emulzije za urejanje po fenanju.Za Tigijevo kremo za likanje tudi vem, da je najboljša, prav tako nek stik ali roll-on od Welle.

Ali katera pozna Hula kozmetiko za lase ?Baje je super vonj in dobra kvaliteta.

Hvala za nasvete, zares je Gama dober, tanek, kvaliteten. Zdaj se odločam med z ali brez laserja (lučka, ki vmes sveti in nadzoruje).lp

Ja, Gamin je super, prav si se odločila. Drugače pa, jaz imam tega z ioni, laserjem, sem zelo zadovoljna. Samo so punce tudi brez tega zelo zadovoljne. Kaj pa vem, če tole res toliko pripomore in se manj uničujejo.Nekaj je že, vendar ravno blaznih sprememb verjetno res ni, med enim in drugim.
Kolikor se spomnim, razlika v ceni ni velika, zato pač boljše, da vzameš pol tega z ioni.

Hvala. Kaj pa ioni sploh naredijo ?lp

Živjo,

Kaj je točna funkcija ionov, ti ne znam povedati, vem pa da “preprečuje” naelektritev las,lase imam po likanju vedno sijoče in verjetno se najde še kakšna prednost ionov…

Tako da z nakupom nimaš kaj za zgrešiti.
Lp

Kaj pa pred likanjem si daste kaj na lase? Sem slišala o raznih “kremah, voskih, gelih”, ki se nanesejo pred likanjem, za zaščito las.. Bi poskusila nekaj takega 🙂

In še nekaj.. Obstaja kakšen preparat, da si naneseš na lase po pranju, da se ti ne valovijo? Sicer imam ravne lase, ampak kadar si jih sušim brez fena ion krtače, postanejo tako rahlo valoviti in to neenakomerno, kar pa ni preveč lepo za videt :/

Jaz pred likanjem uporabljam od TIGI-ja kremo za zaščito las pred likanjem (heat and iron safe) in tudi ce si lase ne polikam ampak samo posusim s fenom imam po tej kremi kar dost ravne lase. Vendar bom pa po porabljeni kremi od tigija kupila kakšen drug izdelek za zaščito pred likanjem, ker imajo tigi kreme tako močan vonj in če ga kombiniraš še s čim drugim mi začne kar “smrdet”.

Drugače pa sigurno obstajajo preparati ali pene za ravnanje las pri sušenju s fenom….Lp

Super je, hvala vsem za iskren nasvet! lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close