Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek likalnik za lase + kodralnik

likalnik za lase + kodralnik

Mogoče veste kateri likalnik za lase (s keramično ploščico) ima zraven tudi kakšne nastavke za kodranje las?

Največ bi rabila za ravnati lase, kdaj pa kdaj bi si jih tudi skodrala.

Hvala, lp.

Najboljši keramični likalnik (ali pa vsaj eden najboljših) je baje od firme GA.MA. Zastopnik je studio MA iz Kranja, tel. št. 04 23 67 600. Stane 19600, odprto pa imajo vsak dan od 9h-15h. Jaz ga grem jutri ali pa v četrtek iskat. Mislim pa da nima nastavkov za kodranje.

ja, sm že videla, da imajo ta likalnik tudi v frizerskem salonu, kamor se hodim striči…tako da možno da je res dober.

A tebi ga je svetovala frizerka oz. od kje veš da je izmed boljših? Tudi jaz ga bom najverjetneje tega kupila, samo ne vem če naj moji frizerki verjamem da je res dober, mogoče tako pravi, ker sama pač uporablja le tega.

Sem pa opazila, da imajo pri gami 2 likalnika – eden je 19600, drugi je 22000 (pri tem se menda lahko nastavlja različna temperatura)…mogoče veš katerega bi bilo bolje kupiti za domačo uporabo?

Lp

pa poročaj, ko ga kupiš, kako se obnese, če se da zlikati tako lepo lase, kot se jih da pri frizerju…

Lepo se imej, lp.

Evo, ga že imam…ga pa še nisem preizkusila…ja, prav imaš, res obstaja tudi tisti s termostatom ki je 2000 dražji, sem ga hotela kupit pa ga ravno niso imel…ampak mi je pa uslužbenka rekla da ljudje za domačo uporabo največ kupujejo tega brez termostata…da je čist fajn…pa tud sem jo vprašala kdaj dobijo tega termostatskega pa je rekla da neve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close