likalnik- dober?!
Brala sem nekaj vaših odgovorov na temo likalniki, pa bi rada še podrobnejše informacije. Namreč pri tistem likalniku s termostatom, pravite, da je boljši (?), ker si lahko nastavimo termostat za bolj občuljive lase (takšne imam sama). Zakaj in kaj potem mislite s tem da temparatura nekako ”skoči” , oz. ga pozabite izklopit…kakšne veze ima to??? Kaj ne drži skoz iste temparature?
Kdo so zdaj boljši, z ali brez termostata.?
Drugo vprašanje pa je tisto ”pravilno ravnanje” z likalnikom, da si ne poškodujemo las. Vem, da mora biti las suh, pa zaščiten z Tigijevim Fashionistom ali kaj že…in potem? Je to vsa zaščita? Ali je treba še kaj drugega posebej pazit?
Najlepša hvala za odgovore.
Nobene veze nima moja pripomba v zvezi s termostatom, s kvaliteto likalnika.Mimogrede sem opisala svoj problem, mogoče celo neumesno, verjetno se mi je to zgodilo ravno, ko sem dobila vprašanje v zvezi z likalnikom.Pač gumb, ki uravnava toploto je zelo občutljiv in če je likalnik vklopljen in po pomoti, ne vede premakneš ta gumb, likalnik greje.Če greš od doma in pustiš likalnik na kakšnem gorljivem mestu, ni ravno fajn:)! Drugače pa sta enaka, enake kvalitete in odločitev vsakega posameznika.
Kar se tiče zaščite, si pravilno opisala, previdno pa je treba ravnati v smislu, da ne likaš las vsak dan!!Nič manj in nič bolj ni škodljiv za konice kot fen in krtača.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.