Light my fire, izdelki za kampiranje
Tabornikom, skavtom, oz. vsem, ki radi svoj prosti čas in počitnice preživite v naravi, toplo priporočam nakup nekaterih izdelkov iz programa Light My fire. Še vedno je vse naravno, samo bolj preprosto. Za darilo sem dobila kresilnik in lesene palčke za podkurit. Oba izdelka sta se mi zdela super….s pomočjo kresilnika ogon gori v parih sekundah. Ker me je zanima ostala njihova ponudba, sem malce preverila na njihovi spletni strani in našla marsikaj zanimivega: http://www.light-my-fire.com/147-products.htm;
Sedaj uporabljam še njihov pribor (tri v enem) Spork – vilica, nož in žlica, podlogo za sedenje in posodo za malico. Res so super:)
Super tema za tiste, ki so radi na prostem.
Tudi sam jih uporabljam po nasvetu znanca iz severnih dežel. Namreč oni so majstri za take stvari in imajo razvoj prignan do konca. Izdelki so praktično neuničljivi, zvijaš, mečeš pa se nič ne zgodi, so iz lepega estetskega designa, narejeni v Evropi (ne kaka China) in najpomembneje iz kvalitetne plastike. Uporabljam pa spork (kombinacija žlice, vilice in noža) v različnih trendy barvnih kombinacijah in še eno posodo.
Sem pa videl reklamo da se bodo v Sloveniji prodajali v Intersportu in Merkurju.
Včasih sem malico nosil v službo v tuperwar posodi zdaj pa nosim v posodi zgoraj navedenega proizvajalca in fino je ker kak piščanc/puran ne pušča več vonjav v pisarni.
Tudi jaz uporabljam njihove izdelke. Znamko Light my fire sem spoznal, ko sem kot promocijsko darilo dobil njihovo žlico, vilico in nož (vse v enem) – spork, od takrat naprej redno spremljam vse kar imajo. V času koncertov in prireditev na prostem mi zelo prav pride njihova podloga za sedenje, redno pa uporabljam tudi lunck box, ne samo za piknike in pohode ampak si v nejm nesem malico tudi v službo.
Moram reči, da ne razumem v čem je problem; Saj je bilo samo vprašanje, če je to reklama, nič drugega?
A če vprašam, sem fouš?
V mojih očeh gre pa za poštenost pri pisanju. To je vse.
In če je pošteno napisano da gre za reklamo mi je čisto prav. Jo tudi prav rad preberem in če mi je zadeva všeč, bom pomislil nanjo.
Če gre pa za prikrito reklamiranje, kjer se tega ne prizna… me pa odvrne.
Forum je zaprt za komentiranje.