Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lidl, referent v nabavi

lidl, referent v nabavi

ostala sem brez zaposlitve, kaj morem, gledam oglas za referenta v nabavi v Lidlu, pa razmišljam, da bi napisala prošnjo, pa se spomnim, da so o Lidlu marsikaj govorili, videla sem tudi, da je bil isti oglas že aprila tako, da očitno so nekoga imeli in dali stran, občutek imam, da sem oglas tudi že pred tem videla, ampak takrat nisem bila pozorna, ker sem še imela službo

povejte mi, če kdo kaj ve o Lidlu, pa ne trgovina, uprava, nabava, tajništvo, whatever…je res mobing in šikaniranje, je res neki vodja nabave naredil samomor?

hvala

razmišljaj še naprej .. za šiht nisi sposobna

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tako je… raje pojdi gobe nabirat… če ti ni do dela

Se strinjam. Ne vem kako si sploh upaš pomisliti, da bi kandidirala za delovno mesto pri Lidlu? A ne veš kaj govorijo o tem podjetju? Baje je celo nek bivši vodja nabave naredil samomor :))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Malo milosti prosim, za brezposlenkano,,pa tud, če je baje,,

namesto, da prosiš za mislost do nje … ji natipkaj prijavo na delovno mesto, pošlji na firmo, pojdi na razogovor …. potem pa jo še vsak dan pravočasno dostavi na šiht …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

,,, če bi me prosila za kaj natipkat, če je to prijava na delovno mesto, ni panike,,
ni fer jo, zaničevati, če kaj vpraša, vejetn mislila prav,

TI, NM-3w, je pa skrajni cajt, da se mal zresniš in ugotoviš kolk si star, verjetn jih kar krepko šteješ.

TI, NM-3w, je pa skrajni cajt, da se mal zresniš in ugotoviš kolk si star, verjetn jih kar krepko šteješ. [/quote]

koliko mi plačaš v € (pa ne razmišljaj v manj kot 4,2 mestni številki ), da forumiram po tvojih … kaj sploh?? željah, pričakovanjih … ??

Tisti ki dela eno minuto manj kot jaz, je lenuh!

brezposelkana išče interne informacije o odnosih v podjetju. Verjetno je odvisno v kateri LIDL prideš. Če nimaš druge šanse vsaj probaj, še vedno lahko rečeš ne odgovarja mi, nasvidenje.

Taka vprašanja niso za eno resno osebo mislim kaj ma veze koliko so jih do sedaj zamenjali že niso bili zadovoljni. Pa samomori in ne vem še kaj, če te vzamejo vidiš če si za to delo, če nisi pač greš :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

želela sem samo malo informacij..nič drugega…
prvič v življenju sem brez službe, niti en dan nisem bila do sedaj, firma je šla v maloro
lidl ima kr naprej neke slabe reklame, zato sem spraševala, pa dobim take komentarje nazaj, da me je kar streslo
tudi jaz odgovarjam drugim po forumih in sem vedno prijazna

žal nekateri ne znate tega

Kaj ti bodo neke informacije (ki so lahko tudi laži, izmišljotine), če pa potrebuješ denar oziroma službo? Informacije so vedno tako varljive, subjektivne, da se sploh ni vredno na njih zanašat. Sama pojdi tja in imela boš informacije, ki jih boš videla na lastne oči.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjamem da ti je hudo vendar se strinjam z Markom lahko, da so to lazi saj ne ves. Morda je pa to delo tebi pisano na kozo. Jaz se ne bi kej prevec spraseval, ce je bivsi vodja naredil samomor saj ne ves zakaj ga je.

Sigurno pa lidl ni neka firma, ker se lenari ampak dela na polno se pa to pozna v denarnici v nasprotju z kaksnimi kjer se ne : )

podčrtano je povezano — pač nisi fajter …
kaj hočeš, da te ujčkajo, nosijo kavico na mizo, ti se boš pa lepo delala in pametna izgledala???

ali hočeš plačan šiht, preživet tudi s plašnicami na očeh, čepi v ušesih in stisnjene zobe

NM-3w, torej ti predlagaš vzemi vsaki šiht, ker drugače si lenoba? Torej delaj trdo nespoštovanja vredno delo ki bo slabšalo tvoje psiho fizično stanje za drobiž? Nič ne rečem če nimaš druge možnosti, ampak večina ljudi je samo ne vidi oz. pograbi prvo miloščino ki pride. Dela trdo, ampak ne dela pametno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close