Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lidl, jagode in nateg ?!

Lidl, jagode in nateg ?!

Sm tko jezna, da moram takoj napisat.

Najprej vic:
– Gospa, zakaj pa imate jajca po 2 EUR, pri sosedih so pa po 1 EUR
– Potem jih pa tam kupite !
– Jih je zmanjkalo
– No vidite, ko jih pri nas zmanjka, so tudi po 1 EUR

Lidl reklamira v casopisu, na letakih in na plakatih po trgovini jagode ta teden po 0,99 za kosarico.
V ponedeljek ob cca 16.00 – zmanjkalo
V torek od cca 11.00 – zmanjkalo
V sredo proti veceru – zmanjkalo
Danes, spet proti veceru – ja gospa, ze zdavnaj zmanjkalo !!!!!

Dejstvo, da sem jih prejsnji teden ob 19.00 dobila kolikor sem hotela – takrat so bile po 1,99 se mi zdi – je seveda samo nakljucje.

Prijavi na tržno inšpekcijo. Če reklamirajo potem jih morajo imeti.

Ja, tudi jaz sem bila ful jezna, ker ni bilo niti ene jagode!!! V sredo ob 12.30!

Naš oči je bil danes v Lidlu in jih je dobil. Ne vem točno kdaj, mislim da je bilo okoli 12h. Na Rudniku.

V Krškem še nisem imela sreče.

Jaz sem jih tudi danes kupila…2 paketa…zelo dobre:)

V Hoferju jih imajo za isto ceno, tudi zelo dobre…

Včeraj in danes smo jih kupili v Lidlu.Zelo zelo dobre…njamiiiii :))

Torej ni nateg.Jagode imajo,samo izgleda,da v vašem kraju tržničarji izkoristijo ugodno ceno in hop na svoj štant prodajat.

Sem govorila s pomocnico poslovodkinje (bi napisala kaj v pritozno knjigo, pa je nimajo) in je sama priznala, da jih vsak dan iz Komende dobijo zelo , zelo malo.

Kako nimajo pritožne knjige? A ni to po zakonu obvezno imet?

Če pa sem jih jaz danes videla. Jih imajo. Morda niso enake kot ti iščeš.

Do danes sem tudi jaz mislila, da je pritozna knjiga obvezna.
Pa mi je bilo receno, da namesto pritozne knjiga obstaja brezplacna tel.stevilka, kamor se lahko pritozis.

dfgdxg – jagode so vse enake. Jaz iscem tiste po 0,99 za kosarico.
Tudi drazje bi vzela – pri nas jih kupimo cca 10kg tedensko ne glede na ceno, pa tudi tistih ni.

Prav zato me jezi, da sem DOBRA STRANKA, ko so 2x ali 3x drazje, ko jih pa nimajo – kljub veliki reklami – pa naj grem h konkurenci, a ne ?

Mozno, da si jih videla. Odvisno pa, ob kateri uri pa v kateri trgovini.

Glede na to, kar so nekateri ze zgoraj komentirali, da so jih dobili brez problema, zacenjam mislit, da se mi je gospa v Lidlu (govorim o novem Lidlu Kranj) zlagala, ko je rekla, da so krivi v centru v Komendi, ker jim jih tako malo poslejo. Mogoce pa omenjena trgovina sama tako malo naroci in ne gre posplosevati.

Ne vem, če boš lahko kaj veliko naredila, če jim na letaku oz. v reklami piše, da velja cena do prodaje zalog.

Jaz sem bila nazadnje v našem Hofru malo pred deveto, pa ni bilo nobenega platna več, kaj šele kakšno stojalo ali akrilne barve 🙁
Baje da so v trgovino kar vdrli in platna v vozičke dobesedno zbasali.
No, sej jih čist razumem :))) jaz bi jih tudi kupila več.

In seveda – tukaj velja cena za zalogo. Predvidevam da tudi v Lidlu.

Včeraj na rudniku ob 17h jih je bilo pOOOOOOLno. Jaz sem kupla tri košare. Verjetno je ta v BTC precej oblegan, ker velo ljudi hodi po malico. Mislim, da prodajalke niso nič krive krivi so tisti tržniki v ozadju, ki prerazporedijo robo slabo.
lp

Samo v Lidlu to vseeno ni praksa, je treba povedat. Jaz sem doslej dobila še vse, kar sem hotela. Izjemoma kakšen dan kaj zmanjka. Zgleda, da so se s temi jagodami zakalkulirali in niso računali na tolikšno povpraševanje po pesticidih.

Evo, danes sem bila v Lidlu. Imeli so vsaj 30 gajbic jagod po 0,99 eur. Pa kot gajbic ne mislim paketkov jagod ampak gajbe, polne paketov.

Naj bi jih za enako ceno imel tudi Hofer, pa jih včeraj ob treh na Viču ni bilo tudi ne za vzorec. V glavnem – to me je že izučilo, da na zadeve iz akcije ne računam. Če pa slučajno je, pa toliko bolje.

Če koga zanima:
Danes sem klicala na brezplačno tel.številko od Lidla za pritožbe in dobila povratno informacijo, konkretno za Lidl Kranj:

Ja, jagod zelo kmalu zmanjka. Priznajo.
Nasvet: naj grem zjutraj, ko jih je še dovolj.

Teoretično dober nasvet, v praksi pa : saj nisem penzionist , da bi že navsezgodaj pred trgovino stala za tiste jagode.

Pa ne gre se toliko za jagode po nizki ceni – bolj za princip, kot sem že napisala:
Prejšnji teden, ko sem jih kupovala po 2,00 EUR/košarica, sem bila dobrodošel kupec tudi zvečer – ta teden pa naj vsezgodaj pridem, če jih hočem kupiti.

Problem se bo kmalu rešil: drug teden, ko bodo spet po 2,00 EUR ali kaj podobnega, jih bom še po osmi zvečer dobila kolikor bom hotela.

Menda nisi tako naivna, da verjameš, da dobiš isto kvaliteto jagod za 2 evra in 1 evro. Misliš, da je Lidl tako dober, da ti bo šenkal pol cene in se odrekel zaslužku? Oni jih verjetno dobijo kje po izjemno nizki ceni, te količine so pa omejene.

Kdo se je odrekel zaslužku, to je samo reklamna poteza. Namesto, da dajo oglas po TV, se raje zniža določenemu številu izdelkov cena recimo za 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in folk navali v trgovine in poleg tega znižanega izdelka pač kupijo še mnogo več drugih izdelkov… :)))

Kar se pa kvalitete tiče, lahko primerjaš ceno le enakega izdelka in istega proizvajalca… recimo akvarij v specializirani trgovini za ribe in akvarije na rudniku, bi človek pričakoval da bo tam cena najbolj ugodna. PA NI RES! V hoferju so imeli akcijo in si za isti denar kupil lahko 2 akvarija istega proizvajalca skratka identična primerljiva izdelka. Pa tukaj ni šlo samo za 1 euro razlike 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close