Ličenje žensk iz nižjih razredov
Definiraj, kaj je zate slabo ličenje pa nižji socialni razred?
Zakaj k sreči za moške?
Gleden na tvoji izjavo si morda res finančno nadpovprečna, v glavi pa ti manjka.
Lej če si ti iz višjega razreda – od mojega fanta brat išče ravno eno tako (videz, inteligenca, zanimanja niso pomembni, samo plača najmanj 2 jurija) morda pa mu lahko pomagaš eno tako spoznat haha.
Prav imaš, malo sem prečekirala ter našla sliko ženske iz višjega socialnega razreda ter z odličnim ličenjem, sploh puder popolnoma ustreza polti ter daje vtis naravnosti … Svetla šminka lepo poudari naravno polnost ustnic. Čisto nič oranžnega tena pudra ni na na obrazu … Pa nasmeh je tudi angelski, kar je samo še pika na. Res je, z Essence ličili se ne da naličiti dobro, s Chanel pa ja.
[img]http://static-1.mojvideo.com/foto2072-7735-223041/urska-cepin.jpg[/img]
Tole tezo pa lahko ovržemo v sekundi.
Gospe na fotki definitivno nista nižji razred, maskirata se pa nemogoče (z vsem dolžnim spoštovanjem do njunega siceršnjega dela, ampak sori, make up je pa obupen).
Lej … Kako ti definiraš nižji socialni razred? S finančnega vidika Čepinka zagotovo sodi med višji (naj bi, no, menda, ne vem njenih cifer zaslužka in me niti ne zanimajo), pa ne glede na to, kako si ga prisluži oziroma kakšno izobrazbo ima … Lej, precej ljudi nima izobrazbe pa ogromno zaslužijo ter obratno; so izobražene punce z znanjem jezikov, pa ne dobijo primerne službe (ker imajo za to prednost direktorjevi prijatelji; tudi pravniki bodo na prakso raje vzeli nekega sona/hčerko od znanca, navadni smrtniki bodo čakali) in lej … Na delovnem mestu čistilke pač ne potrebujejo popolnega make-upa. Kam ti torej daješ izobraženo žensko s plačo 500 EUR, pod kateri razred?
Čepinka je bila pred operacijo ustnic, zelo lepa ženska. Malo si poglejte njene stare slike, ko je zmagala na nekem lepotnem tekmovanju res imela je čudovit obraz. Ne vem zakaj si je morala dati ustnice narediti, sicer njen natur-obraz je bil videti res drugačno, možno da si je še ličnice dala povišati. Ne vem. Skratka sedaj veliko slabše izgleda.
Glede make-upa, je mogoče edino puder pretemen, take barve pudri so dobri za večer, za dnevni make-up pa izpade potem oranžno in premočno. Za čez dan si dajajte ženske nežne, svetle pudre zaradi premočne svetlobe, razen tiste ki imate res temno barvo ali ste pa porjavele. Je pa drugače lepo naličena na tej sliki, ker ima oči bolj povdarjene na ustih pa samo breskva barva lip-gloss.
No, saj Čepinova je čisto v redu naličena (govorim strogo o makeupu, ne o umetnem videzu).[/quote]
Res nisem izbrala njenega najhujšega primera ličenja, ampak puder je še vedno preoranžen (ali pa je za to kriv solarij) … Je pa plus to, da je ustnice namazala v nežnejši barvi :-)[/quote]
Ženska ima zelo slabo kožo in zato verjetno pretirava s pudrom.
Ja, pred vsemi temi lepotnimi pokvarki je bila čisto luštna punca, ampak njene ambicije so pač šle v tako smer, da z natur videzom ne bi vžgala.
Jaz se pa ne ličim, nimam visoke plače, imam pa visoko izobrazbo, kaj pa sedaj?
Sem kaj slabša od ostalih?
Eni ljudje ste pa res poden od podna. Če nekdo spada v nižji socialni razred, je kar takoj slab ali kaj? Panda Elizabeta, mogoče spadaš finančno res v višji razred, ampak po pameti in razgledanosti pa spadaš zelo nizko.
Ne vem je pa res, da se pri ženskah opazi ali imajo denar ali ne. Kajti že mimika telesa, obnašanje je drugačno pri tistih, ki imajo denar ali pri tistih ki ga nimajo. Jaz ponavadi skoraj takoj vem ali je ženska dobro stoječa z denarjem ali ne. Pa ni kriva šminka težko je to opisati. Stil obnašanja je drugo.
Pri moškem se niti ne opazi to nasprostje tako.
Take budalščine pa še ne. Ženska mora biti oksuno naličena. Jaz pa opažam, da so pogosto ravno izobražene ženske, z boljšimi plačami neurejene. Pogosto se ravno tiste nikoli ne naličijo, ne dajo kaj veliko na oblačila, nosijo čevlje brez petk. Mislijo, da če imajo izobrazbo, denar, službo, da se ni treba urejat. Potem pa ravno od teh samskih 30+letnic, z dobro službo, slišiš, da ne najdejo partnerja, da ni moških. Ja seveda jih ne morejo najti, če pa se ne uredijo, ne naličijo, ne oblečejo primerno.
http://acidcow.com/pics/3177-bad_makeup_34_pics.htm
Ljudem s slabim želodcem odsvetujem ogled! 🙂
Nenaličenost še ne pomeni neurejenosti. Tam v 17. ali 18. stoletjju so se precej ličili in urejali, vendar se umivali niso (menda iz verskih razlogov). Kako je to zgledalo, si pa lahko predstavljaš. Najbolj fajn je bilo, ko so imeli posebne palčke za se praskat po glavi, ker jih je pod lasuljami srbelo zaradi uši.
Pa je tvoj svet res tako črnobel? Vse luštne, našminkane in vitke so v srečnih zvezah, vse sive miške pa samske?
Enim ljudem enostavno ni do tega, ne moškim ne ženskam. Nekateri imajo dosti drugega dela v življenju in jim je to postranskega pomena. En moški zgled bi bil Slavoj Žižek (in poročen je bil s potrjeno lepotico, ki je bila za nameček še pametna).
Drugače pa imaš tukaj en kup primerov slavnih in bogatih s povprečnimi ženami (pa vmes tudi par zaželenih deklet s povprečnimi možmi/fanti):
http://www.sherdog.net/forums/f5/famous-men-ugly-plain-girlfriends-wives-628809/
Po “nižjem socialnem razredu” še “pedigre”. Bi vprašala, ali gre za psa …?
Ljudje, a menda o sebi res ne razmišljate kot “v kateri socialni razred sodim”, in “kakšen pedigre imam?”
Urška bi se z lastno slino zadavila, če bi vedela, da si jo okarakterizila, da je iz nižjega razreda :)))) Ko pa se vse življenje trudi, da bi bila del jet seta… Joj, uboga…
Forum je zaprt za komentiranje.