Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ličenje za vsak dan

Ličenje za vsak dan

Živjo!

Rada bi se začela ličiti, vendar ne tako vidno… mogoe le malo… skoraj neopazno. Mogoče kakšen nasvet?!
Imam še en problem: imam zelo velike podočnjake ki ne izginejo, vendar jih ne bi rada prikrivala s kremo… je mogoče kakšen drug nasvet?

bolj nevidno ličenje: maskara na trepalnice in lip glos na ustnice .. za podnočnjake pa ne vem drugega recepta kot krema/puder..LP

malo pudra, zasenči obraz, lička, trepalnice, lip glos – kako pa to narediš in kakšne barve ti pašejo ti pa svetuje vizažistka jasna na osebnem svetovanju in pride k tebi na dom lahko. jaz sem bila in se zdaj končno znam lepo namazat. pejt pogledat njeno spletno stran: http://www.carpus-makeup.si pod izobraževanja (osebno svetovanje). Mene je naučila dnevno ličenje in tudi večerno za kakšne extra priložnosti.

jaz ti priporočam da si pod očmi najprej namažeš s črno barvico, nato si daš na zelo natanko maskaro na veke si veke namaži zelo na tanko z barvo ki ti ustreza ( temno ali svetlo) če imaš na obrazu kožo bolj tako suho(grdo) se namažo malos pudrom, ustnice si najprej namaži z kakšno svetlo šminko na njo pa glos z bleščicami ali brez. to je meni zelo všeč. papa (s)mej se !!!!!!!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close