Ličenje za moja leta
Imam 62 let in se ličim, pač tako kot mislim, da je prav. Rada bi nasvet, kako bi bilo res PRAV in primerno mojim letom. Imam svetlo polt zelo neizrazite oči z večkrat rdečo beločnico zeleno rujave barve, za svoja leta nisem veliko gubasta, ker imam nekaj kg preveč, če se napudram imam prav lepo kožo. Pudram se redko, ker ne vem kako je to primerno moji starosti in letom. Prosim za kakšen pameten nasvet. Trepalnice na spodnji veki so povsem nevidne na zgornji pa tudi ne bogate. Hvala.
Pozdravljeni,
če ste iz Ljubljane se lahko oglasite pri meni,vam bom pokazala kako se pravilno naliči.
Zelo težko vam svetujem ne da bi vas videla.Sem se nasmejala,ko sem prebrala vaše sporočilo,se vam vidi,da ste zelo pozitivna in polna energije
Lep pozdrav
Hvala za vaš odgovor. Žal nisem iz Ljubljane, predaleč je, da bi prišla, pa še takega stroška si ne morem privoščiti. Pač majhna penzija.
Moj obraz je ovalen, vrat kratek. obrvi vidne, v laseh imam pramene, da mi naredi bolj polno pričesko, saj so lasje na temenu redki, naravno imam temne lase, brez sivih .
Če mi lahko kdo svetuje tako na daljavo bom hvaležna.
Ali bi bilo primerno dnevno uporabljati puder, ali še bolje tonirane kreme?
Ali je zame primerno senčilo okoli oči, ali bolje brez.
Ali je za mojaa leta primerno obrobiti oči na spodnji veki?
Hvala za vsak nasvet, in lep dan vam želim.
Pozdravljeni,mislila sem na kratek brezplačni posvet.Pošljite mi vašo sliko na mail in vam bom podrobno opisala,kako se naličit.
Lep pozdrav
Spoštovana G. Branka
Poslala sem vam fotografijo, ne najboljšo, če ne bo dobra bom prosila nekoga , da me fotografira na novo in vam poslala drugo. V teh časih sploh ne morem verjeti, da ste mi dala tako mamljivo ponudbo, da mi osebno svetujete. Žal sama ne vozim po Ljubljani, je ne poznam dovolj, če bi prosila moje, da me peljejo, pa bi se iz tega lepo ponorčevali in se spraševali kaj se grem. Nisem mlada, a še nikoli nisem bila pri kozmetičarki, nikoli mi še ni nihče strokovno svetoval kako naj se oblečem, z malo denarja, pa vendar dopadljivo, da skrijem svoje kilogramčke.
Za vsak nasvet vam bom zelo hvaležna.
Povem naj še, da sem visoka 163 cm in imam 78 kg.
Lep pozrdrav N.
Ga. babica, pozdravljeni!
Če vas poleg prijaznega nasveta ge. Branke za ličenje zanima še kakšen nasvet o kombiniranju oblačil, kratko opišite svoje želje na forumu Nega, ličenje in stil
http://med.over.net/forum5/list.php?69
ali preko kontaktnega obrazca na Fashionista.si
http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro
pa bomo tudi našli kaj zanimivega in primernega.
Lep dan vam želim,
lp,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.