ličenje svetlopoltih
Sama sem blond,imam zelene oči in zelo belo polt ter suho koža. Vsi pudri so mi enostavno pretemni in ne vem katerega naj si kupim.A se ta novi iz reklame zares prilagodi polti? Ne vem tudi ali naj samo uporabljam tekoči puder ali še suhega zraven.Ker če sem namazana samo s tekočim,se mi zdi,da slabo prekriva nepravilnosti.
Rada bi tudi izvedela,kako naj poudarim svoje zelene oći,saj mi vsi govorijo,da imam zelo lepe-vendar po mojem okusu imam premajhne. Kako naj nanašam senčilo-kako visoko do obrvi.
Kaj pa naj si kupim za obrvi,da bi je malo dopolnila.Imam bolj tenko popoljene,ker imam tudi zelo malo dlačic in še te so zelo razmetane naokrog.Naj jih na koncu dorišem in s čim ter s kakšno barvo?
Pozdravljena,
za zelo svetlo polt boš zagotovo našla odtenek pri pudrih MF. Večina uporabnic namreč meni, da so zelo svetli. Če probaš novi Color adapt puder št 45 ali 55, bo eden zagotovo pravi. Ni potrebno, da uporabljaš še kamen ali prah, posebej ne, če imaš zelo suho kožo (ustrezna podlaga!!!), raje za prekritje kakšne nepravilnosti prej uporabi korektor.
Glede ličenja: če ima lepe zelene oči jih le poudari. Uporabiš lahko pastelne, nevtralne odtenke. Svetlejši bodo, bolj ti bodo optično povečali oči. Glede tenike ličenja, pa ti težko rečem, ker bi morala videti tvoje oko, da bi vedela do kod nanašaj senčila. Malo sprobavaj, mogoče v družbi kake prijateljice, ki ti bo povedala svoje mnenje.
Veliko uspeha!
Jadranka
Forum je zaprt za komentiranje.