LICENCA ZA VIZAŽISTKO
pozdravljeni,
stara sem 37 let in imam visokošolsko izobrazbo. poklic, ki ga opravljam, me iz leta v leto manj veseli in sem vsega tega stresa in napora za prazen nč zelooo naveličana.
že nekaj let me zelo zanima in veseli delo vizažista. sedaj se odločam, da bi šla delat to licenco, če drugega ne, kot zgolj za svojo dušo….rada bi nekaj počela iz veselja in zase, to kar res želim.
mi je vedno bolj žal, da sem kot najstnica rinila v gimnazijo, pa na faks, pa blabla…
a mislite, da je glede na moja leta prepozno naredit kakšno takšno prekvalifikacijo in se usmeriti v področje, ki te veseli, zanima in kjer veš, da bi to delo res rad delal?
vaše mnenje prosim
Moje mnenje je, da za prekvalifikacijo ni nikoli prepozno, kot ni nikoli prepozno za pridobivanje novih znanj. Sploh, če te to veseli.
Naivno bi bilo pa pričakovati, da boš pridobila licenco in takoj začela polno delati kot vizažistka.
Ker nekih velikih dnarjev v tem poklicu (razen za ene par) načeloma ni.
Za spremembo ni nikoli prepozno,
Sama licenca še ne pomeni dela, dobre šole/licence so kar drage.
Mogoče razmislite in se pridružite kakšni firmi, ki promovira izdelke za ličenje in organizira dobra šolanja, tam vas naučijo ličenja in še kakšnih veščin.
Za ljubitelje ličenja in kozmetike je to lahko zelo dobra rešitev, ki jo vedno še nadgradite.
Forum je zaprt za komentiranje.