Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Licenca za prevoze – jo je kdo opravljal?

Licenca za prevoze – jo je kdo opravljal?

Zdravo

Imam vprašanja in odgovore za M5 od 24.2.2024 (nova verzija)

Pišite na mail: prezelj00@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
Narava547, 21.05.2024 ob 21:11

Zdravo jaz bi prosil za odgovore m5 če ima kdo. Za odgovore tudi plačam

Imam, pišite na anaizpiti@gmail.com

Vprašanja in odgovori za M5

Nova verzija 2024

Mail: prezelj00@gmail.com

Pozdravljena ,bi mi lahko poslala gradivo?bi bil zelo hvalezen?

bodiroza80@gmail.com

Pozdravljeni,

nudim vprašanja in odgovore za upravljavca prevozov za modula M4 in M5, nova verzija (24.2.2024). To ni scan skripte z vpr. in odg., kjer se komaj bere odgovore tistega, ki jih je reševal pisno, ampak je vse rešeno v Wordu.

Pišite mi na mail: prlecka88@gmail.com

Pozdrav

Da li prodajete materijal?

Anonimno 9400, 21.12.2024 ob 12:00

Pozdrav

Da li prodajete materijal?

Da, pišite mi na mail prlecka88@gmail.com

Pozdravljeni…je še možno dobiti odgovore na vprašanja za modul5? In kakšno informacijo glede preizkusa znanja. ..Hvala

bostjan.klanfer@gmail.com

Pozdravljeni,

nudim vprašanja in odgovore za upravljavca prevozov za modula M4 in M5, nova verzija (28.01.2025). To ni scan skripte z vprašanji in odgovori, kjer se komaj bere odgovore tistega, ki jih je reševal pisno, ampak je vse rešeno računalniško. Pošljem v pdf obliki.

Pišite mi na mail: prlecka88@gmail.com

Pozdravljeni rabim M4,M5 gradivo ali odgovore.

sandi.petrovcic75@gmail.com

še kdo potrebuje odgovore za upravljavca prevozov (najnovejša verzija) ?

LP

Ja zdravo, jaz bi rabila.

me lahko kontaktirate karin.antoncic@gmail.com

Ja, prosim, potrebujem. cordicamila001@gmail.com

lahko prisim tudi meni gradivo na mail:
anejabilnik@gmail.com

hvala

aneja588, 05.05.2025 ob 13:12

lahko prisim tudi meni gradivo na mail:
anejabilnik@gmail.com

hvala

Imam vprašanja in odgovore za M5  nova verzija. Piši na diploma.pisi@gmail.com.

Mene pa zanima kako poteka izpit – koliko jih pise na isti termin, koliko časa traja izpit, je med izpitom tišina, kdaj izveš rezultate, dajajo pri vprašanjih prostega odgovora tudi naprimer 0.5t?, morajo biti odgovori zelo natančni pri študijskih primerih,.. ce bi mi lahko podal kdo kaksno info bi bila zelo hvalezna.

Lahko tudi odgovor kar na mail: laura.koeck1@gmail.com

Lepo prosim ce lahko se mene kontaktiras za odkup odgovorov za izp.vprasanja za modulM5

Matjaz 041 391 233

Na isti termin jih piše toliko, kolikor se jih prijavi – po navadi je kar polna predavalnica, zato včasih razpišejo celo dva tedmina na isti dan (dopoldanski in popoldanski).

Izpit traja tri ure. Prvo uro in pol se piše prva izpitna pola, kjer so pri vsaki temi po 4 vprašanja za obkroževanje in eno odprto vprašanje. Sledi 10min pavze za WC ali cigareto (lahko tudi ne vzamete), nakar sledi drugi del izpita – 8 računskih nalog. Med izpitom je seveda tišina, rezultate dobite pa še isti dan zvečer, tam enkrat po 20i uri.

Dajo tudi po 0,5t. So pa pri ocenjevanju zelo zelo strogi. Res je potrebno napisati vse tako, kot se zahteva.

Srečno!

Imam

Imam licenco za upravljavca prevozov – če jo kdo potrebuje, me lahko kontaktira na 040 511 856.

Zdravo

imam vprašanja in odgovore za M5 od 24.2.2024 (nova verzija). Lp

piši mi na diploma.pisi@gmail.com

To ni nova verzija, nova verzija je od 28.01.2025.

Ali bi lahko prosim se meni na mail poslali odgovore za M4 ali M5? leon.ivesic@gmail.com

Ja prosim. leon.ivesic@gmail.com

Zdravo,

če kdorkoli išče ali pa pozna koga, ki rabi upravljalca prevozov, naj mi prosim javi na makicmarko12@gmail.com.

Pomagam tudi pri papirologiji za pridobitev licence.

Lp, Marko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close