Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lezbične izkušnje

Lezbične izkušnje

Pozdravljene!

Vse večkrat si zamišlajm ljubljene z žensko ali včasih z večimi ženskami hkrati, drugače pa še vedno prisegam na štilček med nogami:) . Zanima me koliko vas je imelo že lezbične izkušnje in ali je že šla katera z večimi ženskami hkrati ter kako je gledal na to vaš partner.

Lep pozdrav

Moja fantazija ampak take ženske, ki jo imam v glavi po moje ni na tem svetu, sem bolj zahtevna in seveda manj pri moških.

Mene so že od nekdaj vzburjale ženske. Mnogo rajši pogledam za lepo žensko kot pa za moškim. Pred kratkim sem se opogumila in probala z žensko. Imela sem se super.. res. Drugače pa sem s tipom že 3 leta in ni imel proti, ko sem mu povedala, da bi rada probala z žensko 🙂

Veliko se govori o tem sem brala eno knigo.
Sicer pa kakšno spolno nagnjenje mate je pa čist vaša stvar!

Baje, da so ženske lezbijčna bitja.. ene več, druge manj 🙂

Baje je ženskam to pridobljeno moškim pa prirojeno.

Nisem še probala in po pravici povedano bi mi verjetno nekaj manjkalo!!! Enkrat me je ena kolegica na zabavi celo zapeljevala ampak mi je postalo tako neugodno, da sem se oddaljila. Glede lepote in privlačnosti…moško telo, napeto in ne pretirano mišičasto pa se mi zdi bolj estetsko.

Kakor komu paše.

Meni žensko telo ni erotično privlačno.

meni zelo velikokrat zaidejo misli kako bi bilo, če bi z žensko. zelo rada bi poskusila, saj mislim, da bi me bolj zadovoljila kakor moški toda še nisem nobene srečala, ki bi si to upala narediti

Že sama misel na to mi je zoprna. Nikoli ne bi poskusila z žensko. Tudi tak primer ne pride v poštev: 1moški, 2ženski.

Da pa ne bo pomote: nič nimam proti homoseksualno usmerjenim ljudem. So čisto OK. Samo meni ni do tega. V bistvu je v spolnosti prav vse, kar nikogar v nič ne prisili.

ma partner me vzame tako kot sem zdaj, se na preteklost ne ozira
vse je treba probat:) to so izkušnje

Zadnje čase so me ženske začele precej vzburjati. Npr. ko na avtobusu vidim kakšno lepo žensko, začnem kar fantazirati. Sploh ne vem, kako je do tega prišlo! Zmeraj mi je bilo lepo opazovati ženski spol (obleke, nakit, postave, hoja).. sedaj pa mislim tudi na kaj več! Kaj mislite, kaj se mi dogaja? Drugače sem s tipom že 4 leta in se ful razumeva in je vse ok! HELP!

tanja,

tista ženska, ki si želi poizkusiti z žensko ni vedno lezbičnega nagnjenja; gre pač za potešitev radovednosti in želje – ima lahko normalen odnos z moškim!!!

Eno je avantura za eno noč, dugo pa čustveno razmerje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close