Levica na robu živčnega zloma, saj Janša preiskuje njihove rabote v Savi
čekdisout, 22.02.2022 ob 10:41
kdo vam piše objave in koliko vam plačujejo za to, da objavljate tu gor lažniva obtoževanja?
levemu delu je teh laži počasi dovolj in so začeli vlagati tožbe. tudi ponosnega avtorja teh objav ni težko najt, če to sodišče zahteva… tak, mimogrede…
O kako patetičen poskus zastraševanja. Tožba na podlagi besede ‘levica’? :)))))))))))))))))) Verjemi, da ni bedaka med pravniki, ki bi šel v to.
dfhopđsa, 22.02.2022 ob 10:36
Veš, da je Levica stranka? Ki s Savo ne more imeti nič, ker še nikoli ni bila pri koritu?
Veš, da beseda levica označuje marsikaj? Nikjer ni omenjena stranka ‘Ljevica’, ki bo pa itak na volitvah pogorela in tudi tokrat ne bo v vladi. Na srečo.
bulšit, 22.02.2022 ob 10:48
Veš, da beseda levica označuje marsikaj? Nikjer ni omenjena stranka ‘Ljevica’, ki bo pa itak na volitvah pogorela in tudi tokrat ne bo v vladi. Na srečo.
Levica kot pojem je SDS-ovski izum, ki po meni vse, ki trenutno niso na njegovi strani. Če gre za pripadnike stranke SD, zakaj se ne da tako napisat???
Aja, ponovimo – ker v isti koš meče vse, ki trenutno niso na njegovi strani, četudi je hipotetično kriva samo 1 oseba.
BTW, po njegovih kriterijih ima levico v vladi in paktira z njo že dve leti.
tuzek, 22.02.2022 ob 10:33
No, pa so se ujeli v past ker so hoteli nakup.
niso vsi, ki so proti janši levica. Golob ni levica.
in Levica s Savo nima nič.
če je kdo iz SD kaj narobe naredil, naj se razišče.
mi, ki ne podpiramo kriminalca JJ, ne podpiramo tudi drugih kriminalcev.
tudi pri TEŠ 6 so imeli SD in SDS skupne rabote….
dfhopđsa, 22.02.2022 ob 10:52
Levica kot pojem je SDS-ovski izum, ki po meni vse, ki trenutno niso na njegovi strani. Če gre za pripadnike stranke SD, zakaj se ne da tako napisat???
Aja, ponovimo – ker v isti koš meče vse, ki trenutno niso na njegovi strani, četudi je hipotetično kriva samo 1 oseba.
BTW, po njegovih kriterijih ima levico v vladi in paktira z njo že dve leti.
Levica je SDSovski pojem, ahahahahahahahhaa.
No saj kmalu bodo res zgolj nek namišljeni pojem, ko bodo te stranke prepovedane zaradi protiustavnosti in poveličevanja totiltarnih sistemov.
Forum je zaprt za komentiranje.