Letovanja v Tunizijo ali kam drugam
Pozdravljeni!
V zadnjem času opažam, da so letovanja v Tunizijo izredno poceni. Torej za malo čez 300€ dobiš teden all-inclusive v hotelih s 4imi ali 5imi zvezdicami kamor je vštet tudi let.
Zanima me, če je nedavno že kdo od vas letoval tja in ali je res problem glede varnosti. Verjetno je cena takšna zaradi konfliktov pred časom in se ljudje bojijo it tja? A so še vedno tam izgredi in je za turista vseeno riziko, ali so te lokacije za turiste itak dovolj izolirane, da je nemogoče da bi se ti kaj zgodilo. Politika me ne zanima, novicam ne sledim, zato sprašujem, če ima kdo osebne izkušnje.
Bi morda priporočali letovanja tudi kam drugam kot v Tunizijo ali Egipt?
Hvala!
cene so nizke, ker je upad turistov, varnost je kakršna je, 100% varnosti ni nikjer.
hotel 5* v tuniziji ni primerljiv z evropskim, je pa čist ok, hrana je tam super.
preden greš v arabski svet se pozanimaj, kam točno sploh greš in kaj lahko pričakuješ od takega dopusta.
men je tunizija všeč, sem jo prepotovala lep kos in tudi en dopust preživela tam, ampak ne poleti.
Tunizija ali Egipt so pač malo specifični državi sploh hrana ( močne začimbe) je drugačna. Jaz imam bolj občutljiv želodec in me je prve 3 dni kar trebuh bolel.
Drugače hotelski kompleksi so kar uredu je pa res da se fajn pozanimaj v kateri jotel gres…baje so nekateri katastrofa.
Mi smo bili 2014 v amway blue beach resort v soma bay.
Lep hotel, dobra ponudba… nimam kaj rečt.
2015 smo šli v Turčijo eftalia splash resort …brez ene pripombe. Hrana odlična, ogromno ponudbe…je pa res da nas je prisla Turčija 500€ več.
Kebabi so bili božanski…v enem tednu sem se zredila 5kg. Ne grem več tja. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.