Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice letaslka karta za srednjo ameriko

letaslka karta za srednjo ameriko

Kaj mi lahko kdo svetuje, kje bi najdel nacenejšo karto na relaciji:
Slovenija-New York in nazaj, ter nato enosmerno karto na relaciji Kostarika ali Panama do New Yorka?

lp
tomi

Poglej na:

http://www.sta-lj.com

al pa na:

http://www.odklop.com

sicer pa so cene odvisne tud od tega kdaj mislš potovat. Pa najboljš da se osebno tud zglasiš kje, boš največ zvedu, sploh pa za tvoj let Kostarika / Panama.

lp,

fh

mene zanima pa za Guatemalo, kamor se odpravljam julija. Dobrodošla bi bila info vsaj o tem, s katerimi družbami se splača letet.
Hvala,
Petruška

mi smo si izbral varijanto z Iberiro iz Minhna preko Madrida v Gvatemala city

Kdaj pa si bil tam? Koliko je prišla karta? Mi lahko daš kak nasvet, am kako zakaj kdaj …. ne, se mal hecam, ampak, če mi lahko priporočiš kakšen zanimiv kraj ali aktivnost, bi bila zelo vesela.
Predvsem kar se tiče vzpona na vulkane in trekinga ter nacionalnih parkov.
LP
Petruška

jz mam za julija rezervirano povratno karto dunaj-madrid-gvatemala city. vse pride mal cez 180.000 sit z vsemi taksami. poznas ksno cenejso varianto?

Sam malo idej: če letiš z Iberijo v Madrid-Gvatemala city, potem se z velikim avionom zapelješ do Miamija, potem pa se vsi potniki zberejo v enem prostoru in razdelijo na male avione za Gvatemalo, Honduras, Kostariko in Nikaragvo. Za nazaj isto!

Zakaj to trobim? Ker se glede na dimenzije državic splača letet v Gvatemala city, nazaj pa recimo iz Mangue, Tegucugalpe, San Jose… karta pa stane isto. Vsaj bilo je tako leta 2000. Ok, ok, je že dolgo nazaj ma vse se tudi ne spremeni….Pozanimaj se in upoštevaj kar ti bolj ustreza…Da ne govorimo koliko manj dela je sedaj, ker ni potrebno rihtati viz!!!!!

Jaz sem letel v Gvatemalo in nazaj iz Kostarike. Še sedaj navkljub zrelim letom me kdaj kar prime da bi odletel tja nazaj…res lepo potovanje. Sam malo pameti v roke in se ne izpostavljat preveeč!

Oj!
ENa zlo kul info zate:)
js sem letela iz Paname v NY
Tkole gre: TACA leti

Iz Paname se ustav v San Joseju in pol še v San Salvadorju (El Salvador); pol pa gre v NY – sicer zabiješ cel dan po letalih, sam se splača če vzameš enosmerne. Mene je pršlu u iber pocen – 2 leti nazaj
Aja, kdaj pa greš v CRico, ker js ravno razmišljam, da bi letos šla
Drgač se ti splača letet v Miami, pa pol naprej
LP
Z.

Strinjam se s to varianto, da se ustaviš v Miamiju in presedlaš.

Lani sem na Aviaticu za 164 kSIT s taksami vred dobil karto Benetke-Madrid-Miami-Managua, za nazaj sem pa letel iz Tegucigalpe (Iberia/American Airlines). Je za preveriti – bili so vsaj 25% cenejši od ostalih agencij.

LP.

hvala za nasvet. sam sem ostale drzave ze prepotoval, sam se gvatemala mi je ostala, pa bi jo rad zdej koncno posteno “obdelal”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close