Letalske vozovnice
ziv,
gres na agencijo, jim poves datum kdaj bi sla,od kod pa kam pa je. Ce si studentka in mas mal vec cajta in variabilnosti pr odhodu in prihodu jim to tud povej, pa za večino letov je cena iz ljubljane višja kukr iz bližnjih mest tako da ce te ne moti da se moraš zapeljat do trsta al pa zagreba jim to povej.
Glede agencij pa tkole. Za studente je zlo dobra STA ceprou ne vedno, ampak v 95%, drugace pa, vsak od nas ima dobre in slabe izkusnje z katerokoli agencijo. Npr. ko sem se en teden nazaj zanimal za polet v Zambijo mi je sosolka svetovala neko agencijo,ki ji je res poceni zrihtala polet na Kubo. Ampak, ko sm sel jest tja se je izkazalo, da je tista za pultom totalno nesposobna zrihtat let v Afriko in me je celo prepričevala, da v Zambijo poleti ne leti nobeno letalo in da naj gremo potovat raje kam drugam. Odveč je povedati, da sem pri sosedih cez 5 minut dobil letalo 🙂 Tako da, vzami si čas, pokliči al se pa osebno oglas na cca. 5.10 agencij pa bos dobila okvirno sliko cene letalske karte.
Hvala za informacije draga Tija in Miha. Golfturist in gospe Polona in Barara so očitno res zakon, saj so mi takoj rezervirali karte za lete, za katere so mi vsi ostali zatrjevali, da so že polni in da niti na čakalno listo ne morem več. In po najugodnejši ceni. Res, odlična ponudba! Hvala še enkrat za namig.
Forum je zaprt za komentiranje.