letalske karte
Dober dan,
konec maja bi zelela potovati v Barcelono. Ker letalskih kart se nikoli nisem rezervirala sama, me zanimajo vase izkusnje (rezervacija pri Ryanair). Ali se da preko interneta zanesljivo in varno narociti letalske karte? Kje letalske karte potem placas oz. dvignes? Hvala za nasvete.
Lp, Micka
glede barcelona priporočam da letiš z ryanair iz benetk(treviso). Iz trsta je vlak do trevisa cca 8 evrov, pa še kakšen evro za avtobus na relaciji želežniška – letališče. Ali pa myair.com prav tako preverjen in zanesljiv nizkocenovc, ki leti benetke-barcelona. Kot že rečeno ponavadi ti bodo poslali mail, ki si ga sprintaš in s potnim listom uletiš na ček-in.
Najlepša hvala vsem za odgovore.
Kako pa je s prtljago? A ce bova dva imela vsak po en kovcek, potem pri narocanju karte obljukam pri obeh “1 bag” in doplacam strosek, ali je strosek prtljage do 15 kg na osebo ze vstet v ceno?
Lp, Micka
P.S.: Na moje veliko zacudenje sem danes opazila, da se cene preko nemske strani posteno razlikujejo od tistih na angleskih straneh (predvsem v taksah) – seveda za isto potovanje… Cudno…
Forum je zaprt za komentiranje.