Najdi forum

letalske karte

Dober dan,

konec maja bi zelela potovati v Barcelono. Ker letalskih kart se nikoli nisem rezervirala sama, me zanimajo vase izkusnje (rezervacija pri Ryanair). Ali se da preko interneta zanesljivo in varno narociti letalske karte? Kje letalske karte potem placas oz. dvignes? Hvala za nasvete.

Lp, Micka

Kar brez skrbi naroči karte preko interneta, je varno in zanesljivo (preverjeno večkrat 🙂
Plačaš s kreditno kartico (MasterCard, Visa…), dvigneš na letališču ali pa ti karte pošljejo domov po pošti (pri naročilu odkljukaš možnost).
lp

Jaz sem dobil samo kodo.
Ali grem s tem na check in.
Lp
Miha

lahko imaš tudi samo kodo, sicer ti pa priporočam da si sprintaš mail, ki ti ga ponavadi pošlje letalska družba…

glede barcelona priporočam da letiš z ryanair iz benetk(treviso). Iz trsta je vlak do trevisa cca 8 evrov, pa še kakšen evro za avtobus na relaciji želežniška – letališče. Ali pa myair.com prav tako preverjen in zanesljiv nizkocenovc, ki leti benetke-barcelona. Kot že rečeno ponavadi ti bodo poslali mail, ki si ga sprintaš in s potnim listom uletiš na ček-in.

Najlepša hvala vsem za odgovore.

Kako pa je s prtljago? A ce bova dva imela vsak po en kovcek, potem pri narocanju karte obljukam pri obeh “1 bag” in doplacam strosek, ali je strosek prtljage do 15 kg na osebo ze vstet v ceno?

Lp, Micka

P.S.: Na moje veliko zacudenje sem danes opazila, da se cene preko nemske strani posteno razlikujejo od tistih na angleskih straneh (predvsem v taksah) – seveda za isto potovanje… Cudno…

prtljaga (če govoriva o Ryanair) se doplačuje posebaj, zato kar obkljukaj pri vsakemu 1 bag, sicer boš morala doplačati na letališču, vendar je nekoliko dražje.
Zanimiva tvoja opazka da se cene na različnih straneh tako razlikuejejo…bom preveril.

lepo potovanje

Hvala – je ze uspelo.

Lp, Micka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close