Najdi forum

Letalske karte

Zanima me, če je že kdo mogoče kupoval letalske karte pri odklopu.com.?
Kako je z zanesljivostjo?

To tudi mene zanima, ker se ravno odločam, če bi jih vzela pri njih.
Malo mi je čuden način plačila.
Dobrodošla vsaka informacija.

jaz sem jih že kupovala pri njih. ni nobenih problemov. lahko pa se obrneta na marka smrekarja tel. 04/502 1707
srečno

Sam imam dobre izkušnje z njimi. Postopek deluje utečeno. Kontaktno osebje je prijazno.

Jaz sem tam kupil karte za Namibijo. Brez problema. In v tistem trenutku je to bila tudi daleč najcenejša varianta!
a

Jaz sem kupila že dve leti zapovrstjo letalski vozovnici pri Odklopu

in lahko jih samo pohvalim. Sve OK !!

Kako pa to veste s katero letalsko družbo boste leteli, če kupujeto preko Odklopa?

Pokličeš pa jih vprašaš, so ful prijazni.

Za tiste, ki jih skrbijo nakupi kart na http://www.odklop.com, lahko obiščejo turistično agencijo Thalatta na Nazorjevi v Ljubljani. Odklop dobiva letalske karte od njih in jih prodaja naprej.

Sicer pa sam nakupa preko Odklopa nisem sprobal, sem pa zaenkrat slišal same dobre stvari o njih.

LP

preko odklopa vse BP!

Zdravo,
lahko pogledas na http://www.emirates.com, to je letalska družba iz Emiratov, jaz sem lansko leto letel z njimi v Tanzanijo in bilo je odlično, cene iz Munchena so se bolje ugodne kot pa iz Ljubljane, lahko prihranis do 200 evrov!
LP Mare

Zdravo,

mene pa zanima, če kdo pozna kakšnega predstavnika Quantasa v SLO, zanimam se namreč za notranje lete po pacifiku in menda ima ravno qantas takšne passe. Sem že poskusila preko raznih naših agencij, ampak nimajo ravno veliko izkušenj s tem!

LP

Verjetno si mislila tale pass:
http://www.qantas.com.au/regions/dyn/us/specials/boomerang

drugače pa imaš qantasovih poslovalnic v Avstraliji koliko češ. Ker boš tam prej pristala, lahko katero obiščeš in bi to mogla dobit. Če ne, pa na strani piše:
“To book call Qantas Reservations on 1 800 227 4500 or your local Travel Agent.”
Torej ali pokličeš to številko za nekaj tolarjev ali pa obišči in vprašaj Travel Agenta za Qantas v Sloveniji, kar pa je vsaka 3.turistična agencija pri nas (npr. Kompas, Stop itd.)…

Samo možno je, da ta pass velja samo za ZDA in Kanado, tako da ga v Evropi ne boš mogla dobiti. Prepričan pa sem, da ti ga bodo prodali v Avstraliji….

LP

Za Odklop imam same pohvale. Zelo hitri (mudilo se je zaradi vize in so res ukrepali takoj), zanesljivi, prijazni… In res poceni v primerjavi z drugimi variantami. In nikamor ti ni treba, vse resis tik pred mojim placilom padla in so mi vrnili razliko, ker sem placala karte po “stari” ceni. Skratka, priporocam! Edino kar je, ne letis iz Ljubljane (razen ce si seveda dodatno zrihtas prikljucni let).

Ana najboljse da obisces njihovo internetno stran drugace pa pri nas prodajajo njihove karte skoraj vse agencije.
Ce isces lete za Avstralijo oz notranjost poglej virginblue.com to je pri njih kot ryanair v Evropi za ostale lete imas kar nekaj poceni letalskih druzb vendar se zdajle ne spomnim .

Lep pozdrav

Mazi

Ampak Qantas pokriva pacifik zelo slabo. Rajsi probaj z Air New Zealand.

Ali ostalimi manjšimi loklanimi prevozniki. Air Tahiti Nui ima nekaj passov tudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close