letalske karte
Živjo!
Mene pa zanima kako urediš stvari glede letalskih kart če hočes odpotovati nekam vendar za nedoločen čas… ko ti pač zmanka denarja se vrnes domov?
Poleg tega me zanima če ima kdo izkušnje z delom v tujini…če se je komu že zgodilo da mu je zmanjkalo toliko denarja, da si je moral v tujini najti krajšo zaposlitev?Zanima me predvsem za države kot so Tajska, Laos, Vietnam, Malezija…
Hvala vsem!
Živjo.
Poizkusi Aviatic d.o.o. na Šmartinski 130, e-mail je aviatic@aviatic.si, tel.št. pa
01/524-21-80.
Jest sem lani letel do Ria de Janeira(ostal tam en teden), letel naprej do Santiaga de Čile, popotoval naprej severno po Čilu, Boliviji in Peruju pa nazaj domov z Lime(povezava Frankfurt-Brnik tudi vključena) pa je bila karta 210.000 SIT z vsemi taksami.Če bi bila karta samo Lima-Lima bi bila nekako največ 160.000 SIT.
Lp
Viro
hey, jaz sem bila zdej v zadnjem letu 2x tam in me je vedno prislo okrog 172 jurjev. je pa stvar taka, da navadno se pri erazmu kar potrudijo najti najcenejse zadeve; sej majo agencije vec ali manj iste baze za brskat po kartah. ne vem, jaz sem lani pri avanturi kupila, se pa splaca it se v low seanson, t.j. je od let. prevoznika odvisno kdaj je, se pa konca okoli 15.6. navadno. ce rabis kake inf. se oglasi, dobro poznam peru.
aja pa ce kaj izredno poceni najdes, daj sporoci
p.
Forum je zaprt za komentiranje.