letalske karte do UK-kaj drzi
Rahlo sem zmeden, namrec zmeraj slisim neko druge podatke o cenah letalskih kart. Ni mi jasno, ce se res da dobit razne letalske karte po ceni 10ksit iz Rima,… zakaj potem nekateri sploh dajate nad 50k? A se res da dobiti po tako nizki ceni?
Drugace pa me zanima za karto, ki bi jo razerviral v zadnjem tednu ali dveh tednih.V tem primeru verjetno ne bi bila tako nizka cena. Kaj bi mi priporocali da bi bilo najbolj zanesljivo a hkrati tudi poceni?
tnx
Jaz sem včeraj iskal karto za London v aprilu… 16. april tja, 18. april nazaj. In če ne bi bil ravno omejen z časi poletov bi lahko dobil karto za v obe smeri s taxami vred za 12kSIT, tako pa bom sedaj letel za slabih 16kSIT iz Benetk, kar če vštejemo še stroške prevoza do tja me bo prišlo okrog 35kSIT max!!!!
Za naslednji teden so karte še vedno zalo poceni!!! Samo odvisno je od zanimanja za določene polete. Večerni leti so dražji, jutranji cenejši, ob koncu tedna dražji ko npr. v ponedeljek. Na njihovi strani imaš vse cene!!!
Zakaj pa še nekateri letijo za 50kSIT in več?? Vsem pač ni cena najbolj pomembna! Temveč to da so čimprej tja in nazaj! Poleg tega pa RyanAir leti samo v London in še par drugih destinacij, in moraš zato potem še prištet karto iz Londona do tam ko pač greš.. Tist se pa že splača malo skalkulirat in čas tega transferja upoštevat!
LP
A
DEFINITIVNO si poglej tole stran!!!
S prvim majem bo prisel v SLOvenijo nov letalski prevoznik, EasyJet, kateri bo letel do Londona Stansted po neverjetno nizkih cenah. Jst ravno gledam cene in studiram kako bi svojo drago peljal v london za dan ali dva.
Cena za dve osebi, povratni karti, za nekaj dni……PAZI TO!!! 90 EUROV!!!! OBE KARTI! POVRATNI! Juhu, zdj grem lahko v london na pir, pa se zvecer ze vrnem 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.