Letalska karta – Indonezija
Pozdravljena!
Sicer sva že bila “na liniji”, pa vseeno v izziv ostalim: za 900 EUR dobi človek 14 dnevno bivanje v hoteku z 3* na Baliju (noč/z)z agencijskimi prevozi vred, pedinanjem vodičev in taksami vred(let iz Frankfurta)+ znižano ceno povezave (graz, Ljubljana…) – saj ni potrebno bivanje v hotelu!; kolikor vem, so nekateri leteli(prebral na Janinovi strani julija za 216000sit+ taxe) – vkolikor so podatki verodostojni…Problem je, če nima človek ravno časa na pretek – tega imajo le redki izbranci (med katere pa sam ne sodim ravno…), pa še “popotnikov” – karkoli že to pomeni ni ravno veliko in še ti imajo preveč časa – če si samo preletela forume prejšnje dni ti bo takoj jasno…- podobna jajca kot naši politiki…pa brez zamere! Tinsky
Jaz sem letel letos junija, za 30 dni, je bila karta z vsemi taksami 182k.Let je bil iz Benetk.Dobil sem tudi ponudbo iz Dunaja za isto ceno, in pa iz Munchna za 160k.Vse ceno so z taksami.Samo zaradi dolocenih vzrokov sem pac letel iz Benetk.Mislim, pa da je se vedno iz Munchna, vedno najugodneje.
Seveda je pa treba tudi v Munchen priti.
Forum je zaprt za komentiranje.