Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Letalska karta – Indonezija

Letalska karta – Indonezija

Živjo

Cisto informativno me zanima koliko ste tisti, ki ste potovali v Indonezjo odšteli za letalsko karto?
Kdaj (mesec in leto) in preko katerih letališč ste potovali.

Hvala za odgovor in lepo pozdrav.

Miša

Pozdravljena!
Sicer sva že bila “na liniji”, pa vseeno v izziv ostalim: za 900 EUR dobi človek 14 dnevno bivanje v hoteku z 3* na Baliju (noč/z)z agencijskimi prevozi vred, pedinanjem vodičev in taksami vred(let iz Frankfurta)+ znižano ceno povezave (graz, Ljubljana…) – saj ni potrebno bivanje v hotelu!; kolikor vem, so nekateri leteli(prebral na Janinovi strani julija za 216000sit+ taxe) – vkolikor so podatki verodostojni…Problem je, če nima človek ravno časa na pretek – tega imajo le redki izbranci (med katere pa sam ne sodim ravno…), pa še “popotnikov” – karkoli že to pomeni ni ravno veliko in še ti imajo preveč časa – če si samo preletela forume prejšnje dni ti bo takoj jasno…- podobna jajca kot naši politiki…pa brez zamere! Tinsky

Jaz sem letel letos junija, za 30 dni, je bila karta z vsemi taksami 182k.Let je bil iz Benetk.Dobil sem tudi ponudbo iz Dunaja za isto ceno, in pa iz Munchna za 160k.Vse ceno so z taksami.Samo zaradi dolocenih vzrokov sem pac letel iz Benetk.Mislim, pa da je se vedno iz Munchna, vedno najugodneje.
Seveda je pa treba tudi v Munchen priti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close