Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Letalska karta do Tajske

Letalska karta do Tajske

Kje bi se dalo najceneje kupiti letalsko karto za omenjeno destinacijo v elitnem terminu – čez novo leto. Nikjer nisem zasledil ceneje kot 1200 € s taksami vred. Pozna kdo kakšno drugačno, cenejšo varianto?

daj točne datume in katera letališča so ti OK in bom probal kaj poiskat.

Poišči si na quatar airways ali na emiratih, ziher boš kaj našel..

kar na njihovih internet straneh poglej…

Hej,

mislim, da se bo tud dobilo kaj zelo ugodnega!
Srecno!
http://www.momondo.com/Compare_Flights.aspx

qatar airways, pa spremljaj skoraj vsak dan, ker cene lahko zeloooo nihajo- odvisno od povpraševanja!

lp

Letos januarja minhen-dubaj-banbgkok in nazaj 750 euro z emirates.
Je pa postanek v Dubaju tja grede trajal 14 ur.
Predstavništvo imajo v Lj.

Za te prevoznike sem nekje slišala, da dajo veliko na estetiko in ,,opremljenost,,. Znanci so nekoč šli v Dubaj in so pripovedovali, kako so sicer neki zašuštrali pri rezervacijah, tako, da sta v zameno letela v biznis clasu….usnjeni sedeži, postrežba zelo pogosta, dvd-predvajalniki na vsakem sedežu…skratka, bila sta res navdušena:)

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Obojan,
Zanima me, kako izgleda takšen postanek v Dubaju – januarja grem na Tajsko in me čaka 9 ur na letališču.
lp

šele sedaj sem opazil tvoje vprašanje.

Tudi jaz grem januarja ponovno v BKK iz MUC preko Dubaja. Tokrat bom čakal v Dubaju celo noč. (to je čisto znosno če pomislim, da sem plačal povratno karto 420 EURO).
Torej:
Verjetno letiš z EMIRATES.Na letalu vzemi še eno odejo, ki jo boš potem pustila na letališču.( klima naprave so lahko precej nadležne) Imajo precej prostorov z udobnimi počivalniki, kjer se da zaspat.
Nekaj ur boš pa itak zapravila, ko boš brskala po DUTY FREE-jih. Menda pa imajo na letališču tudi bazen in welness.
Obilo zabave!
Obojan

jaz grem januarja.. na OPODO.de sem našel povratno iz minhna za 600 eur. Mislim, da je to ok za ta čas.

Letim preko Istanbula.

Dej preveri na emirates

skratka, nazadnje sem dobil karto za 960 EUR iz münchna. Resda je bil elitrni termin potovanja (24.12. – 20.1.). Karta januarja je bila že cca. 600 EUR, Qatar airlines.

pozdravljen!
sem ravno kupila karto za bkk in stanje je takole: iz lju preko amsterdama s china airlines 710 eurov, ce hoces se ceneje pride iz benetk ali iz munchna okrog 550.
pa lp.
popotnica

popotnica0, ali lahko zaupaš, preko katere internetne strani ali preko katere agencije si kupila karto?

da ne bom delala reklame mi poslji email na julijasi@yahoo.com pa ti povem.
lp.
popotnica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close