Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice letalo in prestopanje

letalo in prestopanje

Pozdravljeni.
Letos prvič sama potujem z letalom in še prestopati bom morala.
Zanima me par stvari in sicer: Ali lahko poleg prenosnega računalnika, kot ročno prtljago vzamem tudi slušalke z mikrofonom? Se mi zdi precej občutljiva zadeva, da bi jo dala med oddano prtljago.
Ko prestopaš, kje izvem kam moram iti, da pridem na pravo letalo za željeno destinacijo, ali me usmerjajo ali kako? Malo me skrbi da bi zašla in zamudila let ali pa da bi šla na napačno letalo. Ali takšne stvari vedo že na adrii, da se že tam lahko pozanimam?

Hvala za odgovore in lep pozdrav,
Kysten

Vse ti piše, samo glej table, kateri terminal je za tvoj let in kje se čekiraš. Definitivno pa ne boš šla na napačno letalo:)

Hvala 🙂 ali to pomeni, da mi tudi za oddano prtljago ni treba nič skrbeti, da pride na novo in pravo letalo pri prestopanju?

Hvala 🙂

Z oddano prtljago pri prestopih nimaš nobenega opravka, vse naredijo letališki delavci sami. Ker pa so ljudje, se pa občasno zgodijo pomote in ostaneš za nekaj dni brez prtljage. Zato je priporočljivo med osebno prtljago na letalo vzeti oblačila za dan ali dva ali pa vsaj sveže perilo.

će ti kaj ne bo jasno vprašaš na informacijah, samo karto pokažeš, pa te bodo usmirili.

drugače pa samo glej terminal in vrata-vse piše, pa tako kot je rekel srakoper, na napačno letalo ne boš šla. če boš zamujala te bodo klicali po mikrofonu, stopiš do najbljižjega zaposlenega in te bo on usmerjal.

tudi slušalke lahko vzameš s sabo. midva imava vedno vsak po dve pritljagi s sabo-manjši, nikol noben še zatežil. občasno je potrebno plačati presežek kg, a to le na manjših letalih.

lp.

Ooo najlepša hvala za odgovore, ste me potolažili 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close