Letalo do Maroka
Ojla,
Kako priporočatate najcenejši letalski prevoz do Maroka? A ima kdo kake priporočila poceni letalskih kart? Na odklopu ni glih ugodno, saj letijo iz Munchna, pa prevoz do tja kar nekaj doprinese k ceni.
A mogoče letijo kaki čarterji? Kaj pa čarter do Kanarcev in potem v Maroko?
Hvala za informacije.
Lp
Andrej
iskra, že na http://www.odklop.com imajo nekaj…
Pa tam se ti 100% splača rentat… za koliko časa nameravaš v maroko?
Oj,
ja, midva sva bila v Maroku 3 tedne – 4 tedne, bi bilo pa optimalno, bi lahko pogledal še par zadev, ki sva jih spustila. Maroko je res čudovit, veliko zanimivih stvari na področjih “off road”, pa tudi sproti se ti po poti precej dogaja, zato je super avto, da se lahko odpelješ tudi v bolj odmaknjene kraje, pa se ustaviš v kakšni oazi, …
Midva sva rentala u Casablanci Fiat Uno (je bil nov), to je bilo leta 2000 in sva dala za 18 dni najema cca. 100.000 Sit. Ampak je Uno zadostoval, tudi za vožnjo po puščavi do Merzouge (zdaj mislim, da so to asfaltirali).
Če te zanima kaj več se lahko dobimo, pogledamo slike. Jaz sem na relaciji KR – LJ.
lp
Ojla,
Hvala za te informacije.
Ko se pa dokončno organiziram, pa bi blo res fajn, da se zmeniva da se enkrat dobiva, pa pokažeš slike pa mi daš se keko koristno informacijo.
Na debati na kavi se lahko precej več pomeniva kot tu preko foruma.
U glavnem, se ti oglasim, pa se lahko dobiva po kdaj po službi v Ljubljani…
Lp
Andrej
en uporaben link:
http://www.triotours.com/faq/ma/cheap-from-europe.htm
Čau…
Jaz sem lansko leto šla v Maroko na štop…na vrtojbi dobiš štop zlo hitr, na fernetičih pa sploh hitr!
Vse skupaj rabiš ene 2 dni, pač greš naprej štopat, ko šofer začne z 8 urno pavzo!
Drugače je tovornjakarjev ful, ki vozijo v tisto smer…npr. Reja (vozijo do maroka), avtoprevozništvo Tolmin, Ploj,…pri Reji te ziher vzamejo s sabo! Pokliči na špedicijo, ali pa se enostavno postavi na fernetičih in štopaj…to je to!! Super izkušnja!!! 🙂
oj!
midva s fantom sva se zmenila z enmu super šoferjem iz rogle k vozi vsak tedn v španijo. res pa je, da je še boljš dobit prevoz čist do juga španije (Algesirasa).
najboljš da pokličeš na rejo pa upras če te kdo vzame čist do juga al ti pa jest lohk dam telefonsko od šoferja pa te pelje v španijo (ponavad vozi do barcelone al pa valencije).
lp b
oj.
midva s fantom sva prvemu kamjonarju (k katerim sva šla do španije) dala za dobro voljo 10€, tud drugmu (s katerim sva šla domov) sva ponujala denar pa ni želel nc uzet.
ponavad te peljejo iz dobre volje, pa za družbo, da jim ni douhcajt.
v kamjonu se lahko po pravilih peljeta samo dva človeka. tk da sm bla jest celo pot skriti potnik. smo mal cvikal pred policijo (še posebn francosko, ki je baje pasja), ampk se je vse dobr koncal.
da bi se peljal 3+šofer NI ŠANS!!!. spala sva skupaj v kamjonu (majo 2 postelji – pograd).
a kolk časa traja vožnja? odvisn od tega kok po pravilih vozi šofer. po pravilih bi rabil od slo do barcelone 2,5 dni s postanki, lahko pa prideš v 21 urah vožnje s samo 4 urami premora. pestra vožnja.
lp brigita
Forum je zaprt za komentiranje.