Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice letališče v benetkah

letališče v benetkah

pozdravljeni!

zanima me kako je z razdaljo in transportom med železniško postajo v Benetkah in letališčem Marco polo v Benetkah. ali je kdo že uporabljal to povezavo. hvala za vsak nasvet glede tega!

lp

Z postaje Maestre vozi Shuttle bus vsake pol ure in stane 3 Eur.Kompanija pa se kliče mislim da ATVO.
Postaja je pa na koncu železniške če greš pri MC Donaldsu desno.

a kako da je z razdaljo med zeleznisko in avijonsko postajo v benetkah
pravjo da je skoz enaka sam je mel ajnstajn prov ker to sploh ni res
k se mi mudi je razdalja vecja k se mi ne je pa mansa

pazi da boš šel dovolj zgodaj na vlak, ker italijanski vlaki znajo zamujat…
in poznam primer ko je vlak imel skoraj celo uro zamude in so ljudje že zamudili na letališče zaradi ”okvare na motorju” od vlaka…

Mene ta zanima tole:

v Benetkah (Marco Polo) pristaneva 14:15, vlak za Slovenijo pa imava ob 15:44. Se pravi, da je časa 1,5 ure.

Mislite, da imava dovolj časa, da ujameva vlak, glede na to, da bo to 13.12. (možnost snega) pa da se včasih malo zamudi pri prevzemu prtljage?

Hvala za odgovore, Martina

…pozdravljeni…

no- mislim da ima Avco (ali tako nekako)/prevoznikov je več/ prevoz za 2,5(3.5?) Eura do železniške postaje (in obratno) vsakih nekaj minut (lahko uporabite tudi “redno linijo” št…sam je nisem in je pač potrebno vprašati…Pozor! Karto kupimo na avtomatu (letališče) oz pri okencu (Žel. postaja Ven. Mestre-pri izhodu iz postaje desno cca – 100 m …blazna gneča-pazite se tatičev );
glede zamud vlakov pa takole: vadno “zbukiram” vlak tako, da imam najmanj 4 ure časa pred poletom- letos sem “čakal” na postaji v Trstu 1uro in pol- ne vem zakaj…

Pozdrav Tin-Sky

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close