Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Letališče Paris Beauvais

Letališče Paris Beauvais

Z Ryanair-om bom priletela na letališče Beauvias šele ob 23.00, zato sem mislila, da bi prespala kar tam. Ste že bili tam, je sploh odprto 24 ur (na netu tega nisem našla), se prakticira takšno spanje?
Hvala, lep pozdrav

MI smo tudi prileteli tako pozno (no eno uro prej) ampak smo se vseeno odločili da gremo kar do Pariza, ker imajo zelo dobro organiziran prevoz s shutllom do hotela. Mislim, da smo se vozili dobro uro.

Hvala; ampak še vseeno ne vem, kaj naj naredim…
Res še ni nihče tam spal oz. ima vsaj kakšno info?
Lp

Vprašanje, če se tam lahko prespi, saj je letališče zelo majhno, sploh pa so tam klopce zanič:) Predlagam, da si raje najdeš prenočišče v Beauvaisu.

Sicer pa – pošlji email na letališče.

Zdravo,
kakor sem jaz videl, je Beauvais vasica (ranga Škofljica), letališče pa en večji hangar (vsaj pred ca 2,5 leta je bilo vse montažno.). Verjetno je to najbolj preprosto letališče, kar sem jih kdaj videl. Kot so ti povedali, je organiziran avtobusni prevoz do centra Pariza (75 km) in moj nasvet je – skoči gor dokler je prostor. V beauvaisu verjetno obstaja kak penzion, ampak do tja boš moral vzeti taxi in nisem siguren, če ti bodo odpirali ob taki uri. Moje mnenje je itak, da zdajle Ryanair iz benetk v Pariz ni dobra opcija. Preveri raje Vueling, ki te ob človeški uri iz Benetk (Marco polo) pripelje na CDG – po ne bistveno večji ceni. Parking pa je drag na M.Polu in v Trevisu.

Iz Benetk je tudi myair kar ugoden, leti pa na Orly.

Naslednja 2 meseca je mogoče leteti v Pariz za zgolj 15 €, če koga zanima: link

Leti se iz Trsta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close