Najdi forum

let. karta

Grem na potovanje v Azijo, ker pa ne vem koliko časa bom hotela tam ostati razmišljam, da bi sedaj kupila samo enosmerno let. vozovnico, potem pa bi v Bangkoku kupila zopet enosmerno karto za nazaj. A je to mogoče, kakšne izkušnje imate vi s tem, koliko časa prej je treba v Bangkoku kupit karto?
Kajti že nekajkrat se mi je zgodilo, da sem imela povratno karto, pa mi je blo na potovanju tko všeč, da sem karto podaljšala, kar pa seveda finančno ni ravno fajn.

Jaz sem imel podoben problem. V Peking sem prišel iz Vladivostoka, Potem bi šel nazaj dovmov iz Pekinga.

Letalska karta (enosmerna) je bila 400.000 zame, skoraj toliko kot povratna, če bi jo rezerviral iz Ljubljane.

Zato sem se dogovoril, da je naša agencija dala nalog agenciji v Pekingu, naj rezervira letalsko karto v Pekingu na moje ime. Ob rezervaciji sem plačal 130.000, letel sem z Austrian.

Toliko je razlike med cenami na posameznih trgih.

lp

bv

Itak, da je mogoce. Sam bi na tvojem mestu najprej probal dobiti karto z odprtim datumom povratka (datum si izberes sele dol, ko ves kdaj zelis nazaj). Ce te prav razumem bi to resilo vse tvoje probleme. Sicer pa o taksne karte ponavadi drazje, sam vcasih se kaj najde, se posebaj za studente in mladino.

Drugace se pa da dobiti smesno ugodne enosmerne lete, ce se malce potrudis (zadnjic sm gledal enosmerno karto za Avstralijo za 35.000 SIT).

A mi lahko poveš na kateri strani si našel tako poceni karto za Avstralijo.
Hvala

Probaj pri arabskih prevoznikih Katar, Emirati – ti so bolj fleksibilni in tudi cenejši. Jaz sem menjal datum povratka pri družbi Austrian arlines na relaciji Dunaj – BKK in sem placal 150€. Prijetno potovanje.

Jaka, mogoce si pozabil, na to da z enosmerno let. karto ne bodo spustili v drzavo- razen ce nimas dvojnega drzavljanstva oz. kako drugace urejeno glede vstopne vize. Ponavadi te (ce nimas urejenih dokumetov za koncno destinacijo) zavrnejo na letalo ze v Evropi.

Tole za 35.000 sit za Avstralijo se mi zdi malce za lase privlecena cena. Me res zanima, kje si nasel taksno ugodno karto glede na to, da povratne krepko nad 200.000 sit s taksami vred?

Evkaliptus, z enosmerno let. karto torej ne slo. Poklici malo po agencijah za let. karte, nekatere let. druzbe imajo vcasih malce nizje stroske za spremembo datuma. Ce si studentka, ti priporocam STA Ljubljana.

Ooooooooo Jakob, kje si pa to videl????
Zelo bom vesela vsake informacije…

En oglas v nekem angleskem casopisu. Sam sm ga zalozil. Ce najdem ti napisem od katere druzbe je bil.

Drugace pa tudi jaz trenutno iscem kaksno ugodno varianto za V. Afriko in ni glih kej veliko srece zaenkrat.

Prosim lepo, če boš najdel…

Lep dan,

http://www.travelmood.com

Sam tiste ponudbe so bile vse za december in jauar…

Zivjo

Kaj vem, verjetno nebi metali denarja za tko drage oglase za nekaj, kar sploh niso imeli? Sicer pa majo lahko tudi glih par kart za to ceno in kdor prvi pride prvi melje.

Sicer pa moras taksne ponudbe izkoristiti, ko na voljo, ker te ziher ne bodo dolgo cakale in ne bodo na voljo, ko si zmislis in so samo za tiste, ki so dovolj prilagodljivi, da ne bodo javkali glede datumov.

In ce dobis dvosmerne let. karte za Kubo za pod 40.000 SIT, tako tudi Namibijo in marsikatero drugo destinacijo. Zakaj nebi za Avstralijoza 75k SIT? Redna karta za Namibijo je proklet draga.

Kar si tice vize, vizo si uredis ze tukaj! In ne, ne rabis pokazati karte, da dobis vizo.

Sm malce pogledal kaj majo, pa nisem nasel nic koristnega. Sam taksne cene so bolj redke, ce mas cas in nisi vezana na neke dolocene datume pa lahko obcasno preveris in z malo srece kej najdes.

…hvala…
Karte potrebujem za junij.
Če še kje opazi kakšno ugodno ceno…PROSIMMMMM za informacijo.

bye

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close