Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lesena miza, ki se sama dviga in odgovarja (paranormalno?)

Lesena miza, ki se sama dviga in odgovarja (paranormalno?)

Tudi meni se včasih zgodi, da me pritegne naslov teme in ko odprem, ugotovim, da me ne zanima. Kar ni zame, še ne pomeni, da ni za nokogar drugega. Nekaj naslovov je na prvi strani celo več dni. Ne razumem, kaj je s tem narobe.

Ena zgodbica za nejeverne Tomaže:
K Budi je prišel Tomaž Nejeverni in mu rekel, naj mu dokaže svoja spoznanja.
Buda ga je povabil, da sede zraven njega in v tišini tri leta meditira.
A Tomaž ni bil za to. Buda odgovori: “Če je tako, se ne moreva pogovarjati o spoznanjih.”
Končno je Tomaž sedel in tri leta meditiral v tišini. Potem je rekel: “Zdaj vem. Ne rabim več dokazov.”

S tem zapisom se zelo strinjam.[/quote]

Tudi sama bi rekla, da je velika verjetnost, da bi to vsaj delno lahko držalo. Užaljena pa nisem, tako da hvala, ampak je skrb res odveč. 🙂 Me pa pogreje, ker eni res ne znajo biti spoštljivi in mislijo, da se lahko obnašajo kot kreteni, ker smo pač vsi skupaj anonimni. Človek bi lahko bil spoštljiv že zaradi sebe in nekega nivoja, ampak eni pišejo v takem tonu, da bi jim bilo treba enostavno onemogočiti dostop do foruma. Čisto drugače bi se dalo debatirati, če bi se dalo vzdrževati nek nivo. Ne pa da nekaj vprašaš in se moraš najprej pripravit na najhujše …[/quote]
Ti si preveč arogantna, da bi bila sposobna razumeti kar si sama napisala.
S tem tvojim nakopičenih znanjem ti je zrasel le ego. Zato si popolnoma zgrešila smisel in namen vsega znanja.

In med te spadaš tudi ti.
Prebrala si veliko knjig, a si preveč vzvišena, da bi jih razumela. Ljudi, ki se obnašajo enako kot ti bi zablokirala, zase pa misliš, da ti je vse dovoljeno. Če se tako obnašaš tudi v realnem življenju, so se mogoče ti prijatelji z mizo malo pošalili s tabo.

Dajte že nehat kritizirat in najedat nekomu, ki verjame v nekaj drugega, kot verjamete vi. Za svoje znanje/vedenje je potrošil veliko časa in ima torej veliko podatkov. V primerjavi z vami, ki o tematiki ne veste nič, ali skoraj nič, niti ne o energijah, posmrtnem življenju, parapsiholoških pojavih in s tem povezanimi rečmi.

Pojdite brat teme o klovnih, o vzgojiteljici, ki meče otroke po tleh, ali o tistem, ki je šel v bordel.

Kaj hudiča se silite prav v vsako temo, še posebej, če o tematiki nimate osnovnega znanja, informacij?

Je res treba kikirikati prav v vsaki temi, in to z enostavčnimi komentarji?
Ki mimogrede povedo vse o vas, o vašem “obvladovanju” tematike…

Skratka: OBVOZ!

Dajte že nehat kritizirat in najedat nekomu, ki verjame v nekaj drugega, kot verjamete vi. Za svoje znanje/vedenje je potrošil veliko časa in ima torej veliko podatkov. V primerjavi z vami, ki o tematiki ne veste nič, ali skoraj nič, niti ne o energijah, posmrtnem življenju, parapsiholoških pojavih in s tem povezanimi rečmi.

Pojdite brat teme o klovnih, o vzgojiteljici, ki meče otroke po tleh, ali o tistem, ki je šel v bordel.

Kaj hudiča se silite prav v vsako temo, še posebej, če o tematiki nimate osnovnega znanja, informacij?

Skratka: OBVOZ![/quote]

Hahahahahahahahaaaaaaaaa

Skratka: OBVOZ![/quote]

čakaj no malo…a njenega najedanja, gonjenja eno in isto, pa ne vidiš? Pa kako nesramna in žaljiva je do tistih, ki ji ne kimajo in ne odobravajo. Pa naj še ona razume, da drugi morda nočejo vedet in brat nekega kvazi nakladnja o tej tematiki, pa o energijah, pa o posmrtnem življenju , pa o parapsiholoških pojavih, ipd ipd, ker v to ne verjamejo, ker tega ne doživijo in se jim zato upravičeno zdi nemogoče ?

ta miza je fake, originalna se je polomila, ko sem se vsedel nanjo ker mi je šla na živce z nekontroliranim dvigovanjem. zdej pejd pa rajš dol v kaj je že… čušperk, kjer je (tko off the record za to pač na forumu) en tak kandelaner k sam od sebe utripa kadar ga kdo kej vpraša, edin če se ugasne ni dobro, ker more šefe pol prit žarnico zamenjat pa traja, ker je doma v cezanjebcih.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

v temi, o kateri nimate pojma?

Temu vašemu trolanju in nabijanju se reče ODVISNOST OD SPLETA, odvinost od komentiranja!

Ne morete iti ne spat, ne jutri (danes) v službo, če nekaj ne pripomnete.

Jaz pa nisem toliko odvisn, da bi ne mogel reči: lahko noč vsem slovenskim spletnim odvisnežem. In spletnim bedakom!

In ker so taki v veliki večini, Slovenija nima možnosti, da se izveče iz dreka,v katerem je !

Jaaa, maaaaamiiiii !

A ti mogoče ne zmoreš niti pomislit, kaj šele razumet, da eni pa ponoč delamo, ker delamo tudi z ljudmi z druge celine, pa so malo časovne razlike? Ha? Pa da smo multifunkcijski, pa še malo za sprostitev in dril možganovine e kaj tukaj napišemo?

Zaradi mene ta država prav nič ne smrdi, ker pridno vplačujem v njeno malho.

čakaj no malo…a njenega najedanja, gonjenja eno in isto, pa ne vidiš? Pa kako nesramna in žaljiva je do tistih, ki ji ne kimajo in ne odobravajo. Pa naj še ona razume, da drugi morda nočejo vedet in brat nekega kvazi nakladnja o tej tematiki, pa o energijah, pa o posmrtnem življenju , pa o parapsiholoških pojavih, ipd ipd, ker v to ne verjamejo, ker tega ne doživijo in se jim zato upravičeno zdi nemogoče ?[/quote]
A je problem, če drugi nočejo brat takšnih tem?
Lahko preskočijo!
A, to pa ne, potem ne bi bilo najedanja. Prav to najedanje očitate avtorici. V tem primeru je avtorica odličen špegu.

čakaj no malo…a njenega najedanja, gonjenja eno in isto, pa ne vidiš? Pa kako nesramna in žaljiva je do tistih, ki ji ne kimajo in ne odobravajo. Pa naj še ona razume, da drugi morda nočejo vedet in brat nekega kvazi nakladnja o tej tematiki, pa o energijah, pa o posmrtnem življenju , pa o parapsiholoških pojavih, ipd ipd, ker v to ne verjamejo, ker tega ne doživijo in se jim zato upravičeno zdi nemogoče ?[/quote]
A je problem, če drugi nočejo brat takšnih tem?
Lahko preskočijo!
A, to pa ne, potem ne bi bilo najedanja. Prav to najedanje očitate avtorici. V tem primeru je avtorica odličen špegu.[/quote]

kdo si ti, da boš dirigirala inlevite pela tukaj, kdo lahko in kdo ne – avtorica pod drugim(i) vzdevkom(i) ?

Nisem avtorica pod drugim vzdevkom.
Kdor dobro opazuje, pozna moj stil. Komur intuicija dobro služi, tudi ve, kdo sem. Lahko noč.

Nisem avtorica pod drugim vzdevkom.
Kdor dobro opazuje, pozna moj stil. Komur intuicija dobro služi, tudi ve, kdo sem. Lahko noč.[/quote]

Wauu!

Na kratko. Smo bili pred meseci na Koroški mizici. Tudi mi smo bili skeptični.
Povem samo to, da do danes se mi je uresničilo že veliko stvari, čeprav so se mi ob mizi zdele nemogoče – RES NEMOGOČE!!!
Dejstvo pa je, da se odgovori po zaporedju dogajajo.
Kako delujejo, pa mi je gladko vseeno. Meni je všeč samo to, da je tudi NEMOGOČE lahko MOGOČE.

Tudi sama imam tako mizo, ki se sama od sebe dviguje. Še posebej, ko je potres.

Najedanje je bistvena značilnost slovenskega spelata.

Na avstrijskem spletu recimo nekdo SAMO ENKRAT pove svoje mnenje, potem pa temo zapusti, še posebej, če nima za povedati kaj pametnega.
Gre na kakšno drugo temo, ali na pivo. In ne misli, ker je temo zapustil, da je poražen…

Na slovenskem spletu pa se najeda in najeda in nihče noče zapustiti teme, ker bi bilo to zanj hujše, kot da ga je po 20-ih letih zapustila žena…

Skratka, z glavo (in neznanjem, neobveščenostjo) skozi zid.
In to iz principa (ne pustim se, nebom odnehal). Kar je znak ljudi, ko so intelektualno “bolj šibki”.

V realnem živlejnju bi tak, ki bi 15-krat pozvonil na moja vrata in vedno povedal isto, dobil po tintari.
Splet pa to žal dopušča…

Da ni tako? Žal je natančno tako. Lajf pa teče…

Marsičesa, kar se da narediti, kar obstaja itd., še ne znamo razložiti niti razumeti. Danes astronomija “ve” (dajem v narekovaj, ker me vedno zmoti fraza “danes vemo” – zgodovina nas uči, da so “danes vedeli”, da je Zemlja središče vesolja, da moški v žensko vstavi seme /ki je že kar otrok – ženska nič ne prispeva, je samo “njiva”/, da si po pregledu trupel ni treba umiti rok, ampak greš lahko naravnost na porodniški oddelek brskat po ženskih rodilih – silno so se posmehovali in zavračali Semmelweisove ideje, saj koristi razkuževanja oz. umivanja rok ni znal znanstveno pojasniti …), da obstajata temna snov in temna energija, ne znajo – in to tudi priznavajo! – pa še pojasniti, kakšni sta, iz česa sta sestavljeni, kaj šele, da bi ju znali poustvariti. Norčevanje, zasmeh, kategorično zanikanje – vse to spada k reakcijam na stvari, o katerih vemo premalo ali celo nič ali pa nas vodijo kakšni drugi vzgibi – in na žalost te reakcije niso značilne le za laike, ampak so jih, kot je znano, glasno in brezkompromisno zganjali tudi ljudje, ki so veljali za najboljše strokovnjake svoje dobe. Tu se ne da nič storiti. Je pa seveda škoda za samo temo in tiste, ki bi o tem radi kaj dobrega prebrali. Bodisi zanimivo izkušnjo, drobec kakega znanja ali pa tehtno “demitizacijo”. Kolikor sem preletela temo, je en sam prispevek dobro pojasnil “nenadnaravno” dviganje mize.

Verjeti le v to, kar vidimo – ali kar zna znanost (danes, seveda) pojasniti – je dvorezen meč. A tega se še nobena generacija doslej ni naučila, pa se tudi naša ne bo.

Marsikaj pa se do neke mere že da pojasniti; ni pa preprosto, in tisti, ki bi najlažje razložili (pa še vedno težko!), imajo običajno čisto druge ambicije (npr. kvantni fiziki).

Ljudje bodo vedno videli stvari tako, kot jih bodo hoteli videti. Ravno v prejšnji številki Science Illustrated je dolg članek o še neodkritem devetem planetu Osončja (odkar so Plutonu dali status pritlikavega, jih imamo namreč spet le osem :), ki naj bi bil ogromen, njegova orbita ravno tako orjaška in neporavnana z večino drugih orbit naših planetov. Znanstveniki na njegov obstoj sklepajo po številnih merljivih opazovanjih in računalniških simulacijah, seveda pa ga morajo še dokazati. Lahko pa rečemo, da mnogi znanstveniki verjamejo v ta planet – če ne bi, bi nemudoma našli sto razlogov, zakaj so nadaljnje raziskave in iskanja dokazov “neumni”. In mimogrede, Ivan Mohorič je v svojih knjigah (npr. Firbec pa tak!) že v devetdesetih letih prejšnjega stoletja pisal o tem planetu. Seveda na podlagi drugih znanj in sklepanj, kot lahko danes to počnejo znanstveniki. A opis je praktično enak.

Glede mize se ne morem opredeliti – možnost nehotenega, a direktnega (fizičnega) človeškega posredovanja se mi zdi približno enako verjetna kot možnost, da gre za, npr., telekinezo ali kako drugo manifestacijo energije. Verjamem pa v njo – v energijo. In poznam moč podzavesti. Telepatijo, na primer, sem izkusila dovoljkrat, da se ne dam prepričati, da ne obstaja. Na kvantnih podlagah je tudi razumljiva in pojasnjljiva. Nobena od teh reči pa nam ni tako “dana” kot dihanje oz. se je takih reči treba učiti, učiti, pa veliko energije ti posrkajo. (Kar je seveda – tudi z znanstvenega vidika – logično.)

Tiste, ki mislijo, da je vse, česar ne poznajo, ne razumejo ali pa znanost še ni dokazala, čira čara, oziroma svoje nerazumevanje in strahove cedijo po forumih skozi posmehovanje, žaljenje in “šankduhovičenje”, pa pusti pri miru. Galileja so navsezadnje sežgali. O neumnosti je pa že Einstein vse povedal.

Also, ich habe gesprochen. Und ich werde nicht wiederkommen.

Ne spomnim se vec vseh detajlov, ker je od takrat vec kot 40 let. V gimnaziji nam je sosolec en dan zacel razlagati, da lahko s svojo energijo dvignemo cloveka, stol, samo z dotikom. Seveda smo se mu vsi smejali. Ampak on je kar vztrajal, dokler ni dobil ene 3 ali 4 sosolce prostovoljce. Dotikali so se medsebojno in hkrati stola. V tistih casih so bili stoli iz masivnega lesa. Ne spomnim pa se, ce so bili v njih vijaki ali zeblji. Domnevam, da so bili. Cez zelo kratek cas se je dvignil. Potem so na stol posadili sosolko in na enak nacin dvignili stol in sosolko. Seveda smo potem hoteli vsi poizkusiti. In nam je uspelo. Zakaj, ne vem. Vem samo, da nismo dvigovali stolov s silo, ampak smo se jih le dotikali. Sprasevali pa nismo nicesar.

V angele ne verjamem, niti ne v nadnaravne sile. Verjamem pa, da znanost se ni in mogoce nikoli ne bo odkrila vseh oblik energije v vesolju in s tem na Zemlji.

No, moje mnenje. Sicer tega kar z vsakim ne razpravljam. Bi me imeli za psihično moteno osebo, pa verjetno si bo kdo tu isto mislil 🙂 Moj IQ je nadpovprečen, to ne da se zdaj tu nekaj ven mečem, delala sem teste, sem izobražena, sama sem marsikaj ustvarila, več od povprečja. Med drugim opažam nekaj, pa to je žal res, ni pa vedno pravilo – bolj izobraženi ljudje smo prej pripravljeni sprejet, da mogoče obstaja še kaj drugega kot samo to, kar vidimo. Nismo tako ozkogledi. Pa to so nam na faksu pri nekem predmetu povedali. Npr. duhovnost in te teme, tega se prej lotijo ljudje z višjim IQ. Mi je jasno, da me boste zdaj eni napadli 🙂 Jaz proti ostalim nimam nič. Kvečjemu naletim na manj tolerance pri onih manj razglednih. Do vsega.

Moje izkušnje kar se tiče energij so pa take. Niti slučajno nisem pri 15. letih verjela v to. Dokler nisem zbolela in imela ful groznih bolečin v trebuhu, ponavadi so trajale več dni. Nekdo, rpijatelj, ki se je ukvarjal z rei-kijem, tudi na daljavo, je rekel, da mi bo pomagal. Nisem mu niti verjela. Meni se je on zdel na nek način čudaški in malo drugačen. Tak še vedno deluje. Po rensnici povedano, kolikor si je s temi stvarmi hotel uredit življenje, si ga ni preveč. Samo terapija je pa pomagala in bila je zastonj. Bolečina je minila v 5 minutah. Kasneje sem sama izvajala klasične masaže in po naključju je ena gospa, ki je obležala po neiki gripi, imela je bolezen ki salbi mišice, multiplo, pa so rekli da ne bo mogla več hodit, spet lahko hodila. To ni nek blazen čudež, saj ni imela poškodovane hrbtenice in recimo, da je bilo to naključje. Naj vam bo, skeptikom. Jaz samo vem, da sem se počutila ful slabo po masaži, ki pa je bila fizično lažja od drugih. Njo sem sam mal božala. Potem sem spala 4 ure popoldan… Tisti, ki se spoznajo na to, so rekli, da ker mi je pobrala energijo in se nisem zaščitila. Recimo da je kaj na tem, nisem se nikoli ukvarjala s tem.

Tretja stvar – kar se tiče psihičnega počutja, je meni npr. pomagalo čiščenje čaker. In to ful. Ne, to ni da te en tako prepriča. V mojem stanju tisti trenutek nemogoče. Pa še če gledamo to – da sem vseeno malo skeptična vedno.

Četrtič je še pa marsikaj od ljudi, ki sem jih po naključju srečala in znajo marsikaj pa ni za v javnost. Do teh ljudi ne prideš preko spletnih strani in kar tako. Tole vedeževanje itd. 090, po telefonu, sms, pa to sranje – to so pa v bistvu zelo nevarne stvari, se ni za igrat s tem. Dela to skoraj vsak, ki nima pojma. V resnici gre za energije. Energije se lahko spreminjajo, precej. Ker še vseeno imamo svobodno voljo. Zato karte niti prav ne pokažejo vedno. Včasih pa verjet ne moreš… Samo vseeno to bi lahko delala oseba ki je na mal višjem duhovnem nivoju, ne pa nek cepec, ki se mu gre za zaslužek. Npr. tudi jaz imam karte (ker se s tem kolegica ukvarja), pa so mi pokazale prav kako trenutno situacijo – sploh ne moreš verjet kako ti vrže ven točno tisto situacijo, ampak sem se nehala špilat s tem. Nekaj je pa tudi, da se postavlja vedno ista vprašanja in ponavadi je izid vedno enak, odgovori pa podobni, da se ful zmanipulirat človeka. Če bi hotel. Samo tega pač res ne priporočam 🙂 Pravijo,da se ti vse vrne. Jaz v to verjamem. Seveda vsak kakor hoče.

S to mizo je tako, da očitno je nekaj na tem, samo isto kot s kartami – jaz se ne bi igračkala s tem. Pa življenjske težave je treba reševat aktivno, da nekaj dejansko počneš, premikaš meje udobja, ne da se zanašaš na te stvari. Zato pa eni, ki stalno to izkoriščajo, pa mislijo da so nekaj naredili – so vsaj meni, mal čudni. Pa tako mimogrede – o teh stvareh se ne govori okrog 🙂 Če hočeš, da te imajo za normalnega. 😛 Velik stvari pa deluje, samo je veliko kvazi šarlatanov – za mojep pojme je pa to rezervirano za redke posameznike, ne mislim da moraš bit ravno Dalai Lama, samo to bi moglo ostat domena takih, ki temu posvetijo življenje.

Nekdo pozitiven,ki verjame v moč človeka,ve kaj človek zmore,levitira,se igra z energijami se bo težko sporazumel z zaslepljenim človekom,polnim negativizma,ki ima oprane možgane in verjame novicam,TVju,vojnam,ubijanju,komaj čaka naslednji dan da prebere osrmtnice,želi či več bolezni in smrti,čez dan vsakih 5 minut prebira novica,saj se ne more dočakat večernih novic,kjer se bo zopet nahranil o nesrečah smrti se res težko sporazumeš.

Splet je ogromen,splet ti nudi skupine,tudi po FBju imaš ogromno zaprtih skupin,kjer je vsak,ki se želi pridružit in povedat mnenje dobrodošel,vsak taki negativni zajebator kot tule pa je hitro odstranjen,saj iščejo pozitivnost,ne pa negativnost.Spoznaš ljudi,podajaš izkušnje,se kje dobite na kaki seansi se igrate z energijami,ali pogovarjate z entitetami,levitirate,premikate najprej lažje predmete nato težje predmete tudi do tone in dalje več,… in se nekaj naučite.

V tem postu najdeš samo kreg in zajebavanje,podjebavanje.Ogromno je odgovorov kako se take stvari doseže,pa vsi preskočijo.Kjer piše o neavrnosti,smrti,pa so vsi negativci prepametni.Kako lahko negativci pametujete o nečem o čem sploh pojma nimate??Vredu,za vas se miza ne premika,za vas človek ne more levitirat,ne verjamete v človeka in energijo,pa preskočite,ampak zaradi jeze,ker vam take stvari ne uspejo in vam zaradi negativnosti tudi nikoli ne bodo uspele,ne morete preskočit ampak želite izpast bolj pametni.Vi negativci bi vse take ljudi pozaprli ali pa pobili.Ljudi ki vam lažejo,perejo možgane,vas imajo za ovce,morilci,ki bi morali bit zaprti pa so za vas svetniki.

Jaz sem tule oddal odgovor in kolk je negativnosti,sploh nisem naprej komentiral.Sem ta cajt krega z negitivnim porabil v skupini in se dodatno naučil stvari.

Takih stvari se tule očitno ne more pisat.In iz vsake teme se odgovori in komentarji vpletejo še 10000000 ostalih stvari,le o pomembnosti ne.

Če noben ne verjame,mu ni treba verjet.Tisti ki verjamejo pa vejo zakaj verjamejo.

Ta je dobra ja, da komaj čaka da prebere osmrtnice :)))) Ojoj. Bi mogli imet lajke…

Pravzaprav je tako, da se jaz v realnem življenju ne pogovarjam z ljudmi o stvareh, za katere vem, da jih ne bi razumeli. Niso pač tam in nimajo take izkušnje. Pol pride samo do konfliktov. To je pač njihova pot. Zato o teh stvareh nima smisla razlagati, ker v vsakem primeru, te bodo imeli za res čudnega. Pa predstavljaj si, da tudi sam ne bi imel iste izkušnje – verjetno ne bi verjel, ker to so res nerazumljive stvariin dolgo traja da do tega prideš. Nekateri da znajo izkoriščat neke energije tudi rabijo leta. Nekaj je pa sigurno – to pa lahko vsak sam z nihalom proba. Le kako se ga pa premakne, če ne z energijo. Že tu bi jim moglo bit jasno, da nekaj je.

Se strinjam, da znanost še marsičesa ne zna razložiti. A vseeno nekateri še vedno zaradi verskega pranja možganov, verjamete v bedarije.
Zato res obstaja še marsikaj neodkritega, a čudežna in vsevedna miza, ki pozna prihodnost, ne obstaja in je odsev fanatičnih vernikov in tistih z raznimi psihičnimi motnjami in halucinacijami.

http://mandrilo.com/index.php/ispovijedi-jedne-ovce/370-dodir-beskonacnosti

Popolna poslovna priložnost, še posebej za brezposelne. 🙂
In koliko takšnih ljudi ti poznaš, ki so z mislimi sposobni premikati predmete ?
Res ne vem, kje se skrivajo vsi ti čudežni ljudje….

Se strinjam, da znanost še marsičesa ne zna razložiti. A vseeno nekateri še vedno zaradi verskega pranja možganov, verjamete v bedarije.
Zato res obstaja še marsikaj neodkritega, a čudežna in vsevedna miza, ki pozna prihodnost, ne obstaja in je odsev fanatičnih vernikov in tistih z raznimi psihičnimi motnjami in halucinacijami.

http://mandrilo.com/index.php/ispovijedi-jedne-ovce/370-dodir-beskonacnosti%5B/quote%5D
Hehe, če ti povem, jaz nisem krščena, moj oče je PROTI cerkvi, mene niso vzgajali v tem duhu, hvala bogu (haha, res zanimiv izraz, ne vem komu hvala no), sem vesela da me niso. Se strinjam z očetom. Jaz v cerkvah čutim negativno energijo, mi je všeč umetnost, ampak ravno zaradi Cerkve kot institucije, ljudje več ne verjamejo stvarem, ker so to določeni zaradi oblasti začeli izkoriščat sebi v prid. Določeno znanje je itak skrito očem javnosti, nedostopno. Sploh ne moremo vedet, kaj je za vsem tem. Negaivo verjetno marsikdo čuti – zaradi slikarij, ki so verjetno namenoma narejene tako, da strašijo. S strahom je pa najlažje manipulirat z množicami. Tako da ne ti meni tralala 🙂

Sicer pa tako kto sem rekla, kdor sam ni kdaj česa zaznal, doživel, se je brezveze pogovarjat o tem. Nimamo vsi enako razvitih čutov. Jaz to sprejemam. Tudi drugačno mnenje. To ni dokazovanje ali tekma mojega ega z drugimi. Še vedno nimam sama 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dokazov kaj je. Zgodilo se je nekaj stvari. Telepatija sigurno je, to mi je nekdo pred leti dokazal. Izkušnja pa je bila pravzaprav srhljiva, ker nisem bila pripravljena na to. Poznam tega človeka – takratni prijatelj. Po še ene par takih dokazih, sem se nehala družit z njim. Rekli so, da se ukvarja s črno magijo. hm… čeprav tud tega ne zna kar vsak, lahko pa konkretno škodo vseen narediš. Stvari ki so se zgodile – saj to je problem, tako 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} resnično je bilo, ne ono približno, ko te lahko en zmanipulira, prav res. Edno ena možnost še obstaja – mogoče je kaka vrsta hipnoze, da te npr. en prepriča v nekaj. V hipnozo pa vsi verjamemo. Samo ne vem kako bi to 🙂 Ker v eni situaciji ga ni bilo zraven… pa se je nekaj zgodilo. Bom tiho raje. 🙂 Sami bi mogli doživet. Tudi jaz drugače ne bi verjela.

Astrologijo so pa uporabljali že v Egiptu. Pa so bili super dobri matematiki. Mi še tega nismo uspeli ugotovit, kako so gradili piramide… Kvantna fizika in Einstein? Genij, dokazano genij, je tudi razmišljal o tem. Res da vse teoretično in v marsičem ni prišel do konca, amapak ni parekel npr. da nečesa ni in da ne obstaja, pa je bil GENIJ. Zato se mi zdi zelo ozkogledno, če rečeš da nečesa ni. Če nismo našli dokazov, še ne pomeni, da jih ni… Človeški možgani – delujejo v samo hm 4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}? Sem verjetno preveč rekla. Mislim v uporabi je 4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Razlika med bolj inteligentnimi in manj – nikogar BTW ne podcenjujem. Različne izkušnje. Vsak nkaj zna, vsak je nekaj vreden. Samo tisti z višjim IQ so po naravi radovedni, veliko bolj. Nikoli ne rečejo, da nečesa ni. Probajo dokrit – eni iščejo celo življenje in ne najdejo, nekdo drug za njimi potem najde. Mogoče. So pa radovedni ljudje spremenili svet. Toliko o tem. Najlažje je rečt ni – pa živet v tem trenutku. OK, prav. Nič ni s tem narobe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close