Lepotna kirurgija
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Lepotna kirurgija
Zanima me če kdo od vas ima kakršnokoli izkušnje iz plastične in estetske kirurgije. Mnenja o dr. Fabjanu, dr. Šolincu in drugim lepotnim kirurgima???
LP Maša
dr.Planinšek, razred zase.
N.
Ne vem, moja prijateljica ima dobre izkušnje z dr. Leskovškom Alešom, malo preberi kake poste, ker je malo nižje, pa na desni strani tudi forum o tem in dr. Leskovšek odgovarja.
ja,sam za estetiko pa pa je planinšek daleč pred vsemi.
nia! imas z dr.Planinskom izkusnje osebno ali ti je zakon samo iz pripovedovanj drugih? resno razmisljam o estetski operaciji, pa bi mi vsako mnenje prislo prav…
dr.Fabjan in celotno njegovo osebje – zakon, če bi se še enkrat odločala, bi bila odločitev ista – brez dvoma;
zelo, zelooooooooooo zadovoljna !!!!!!!!
lp
Kaj ste si popravljale? Mene ima blazno, da bi si malo povečala ustnice – z lastno maščobo, oz. nekaj takega, ne s silikonom. Je to obstojno (leta) ali čez kakšnega pol leta izpuhti?
torej popravljanje ustnic z maščobo ni trajnega značaja in kr kmal zgine. bolš za to je hialouronksa kislina, al pa kakšni drugi permanentni filerji, ki pa niso silikon, sej se s tem to ne dela več.no, se ne bi smelo delat.zgleda pa zadeva lepo, če jo dela taprav .
nia
mene zanima ce ima katera silikonske vsadke-prsi, kaksen je obcutek,je zelo bolelo, bi se se enkrat odlocila za operacijo
jz bi si šla pa odstrant špeh na trebuhu? samo slišala sem da ni priporočljivo pred porodom ker potem kao koža full popoka in se ne razteguje normalno…pišite vsaka informacija je dobrodošla od cene do opisa postopka…..
Jaz bi tudi šla špeh trebuha likvidirat. Po tv sem gledala dr.Fabjana, ki je skupaj s pacientko zatrjeval, da je poseg in okrevanje brez bolečin. Ampak imam kljub temu še vedno pomisleke. Izkušnje bi bile dobrodošle
jaz bi si šla pa nove joškice dat….ampak kaj če mi nove ne bodo všeč?ma figo bom jaz še kr tastare mela pa še pršparala bom….
Forum je zaprt za komentiranje.