Lepotičke povejte, kva je z mano
Ljudje moji, vi fitneserji djte pomagat.
Zakaj sem tako spehasta v spodnji del trebuha, pač ne visi mi čez hlače. Zgornji del je lepo raven, vidne mišice, spodnji del pa izbocen. Res počutim se kot odojek. Jem večinoma sadje, zelenjavo itd. Telovadim skoz. Sam tega speha se ne znebim. Je prilepljen name kot Janša na vlado.
The fat you eat is the fat you wear. Resno, ukini mascobo iz prehrane, kakrsnokoli, od olj do semen, ker sem preprican da jo jes vsak dan.
Mascobe, ki jo organizem potrebuje vsakodnevno, je dovolj ze v sadju. In od sadja in zelenjava defenitivno nisi debela, ker je zelo zahteven proces da telo iz sladkorja dela mascobo.
Tko da ja, vsekakor ukini VSO mascobo iz prehrane in bos presenecena nad rezultati.
Mascobne kisline vsebuje prakticno vsako zivilo, tudi sadje in zelenjava in za vse procese v telesu za katere je potrebna, jo je v vseh teh zivilih divolj.
Nikamor se ti ni premaknilo, ker si zraven defenitivno dodajala mascobe in celice dvomim da so sploh prisle do glukoze, ker so se ukvarjale s presnovo mascob. Ce bi jedla neokejeno ogljikovih hidratov z nizko vsebnostjo mascob in proteinov, bi bila sigurno spolirana.
Kaksno skodo si si pa naredila s tem, da si dodajala ogromno mascob in predvidevam da zanemarjala sladkor, pa bos vidla dolgorocno. Zanemarjat gorivo , ki je OSNOVNO za miljarde celic v tvojem telesu (tako za notranje ograne in vse ostalo?, ne more biti nikoli dobra resitev, kaj pravis?
Zakaj so ljudje, ki uzivajo najvec skroba med najdlje zivecimi in najbolj vitkimi na svetu, mislis?
purchase prednisone canada prednisone 60 mg medicine prednisone 5mg
https://prednisonet.com buy prednisone 10mg online
prednisone 4mg tab prednisone 5mg over the counter prednisone 10 mg
Forum je zaprt za komentiranje.