Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Lepota”

“Lepota”

Hej!

Nekaj me tako zanima; itak je to že izpeta tema, pa vseeno: eno debato smo imeli v družbi, pa je kolegica rekla, da je s tipom samo zato, ker je lep. Ko smo jo vprašali, katere so njegove druge “vrline”, je bila tiho, ni vedela kaj reči in spet ponovila, ja full je lep. No začela je pa njegove minuse naštevat. Sta pa skupaj že 6 let, on si ne želi družine, pa me rahlo skrbi za njo, ker je fajna punca drugače. Samo vidim, da je čist zaslepljena od te “lepote”.
OK, sej meni je tud normalno, da ti je nekdo všeč, da si potem z njim, samo da po tolikih letih staviš samo na lepoto, je pa tud mal “too much”, a ni? A si pol tolk plehek, da ti je samo to važno?
No napišite kako svoje mnenje 🙂

Poglej… dejstvo je da če že morš prenašat nekoga (karakter) da naj bo vsaj lep za pogledat….

Če pa je zraven še vredu pa še boljše…

lepota je pomemben faktor…

tako kot noben noče 400 kilske babe zraven sebe (ali 0.000000000000000000000000001% ki si jo morda želijo)

Tak pač to je…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vsak tele ma svoj vesele. 🙂

Ne, ni ji všeč samo videz, če ne ne bi bila z njim polnih 6 let. Dovolj je že to, da je neumen, glasen v družbi, da se druge punce grebejo zanj, že zaradi tega je lahko dovolj dober za njo. Več, ali manj ti skoraj vsaka lastnost lahko pride prav, samo da nisi dolgočasen in monoton človek, po možnosti še depresiven in vase zaprt, takšni lahko ostanejo brez punce tudi celo življenje.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tudi lepote se prenaješ, vsaj jaz bi se. Tvoja kolegica pa je verjetno dovolj stara in zrela, da zna sprejemati posledice svojih odločitev (zalepljenosti).

Zelo hitro se naveličaš človeka, nekako ti postane odveč, motiti te začnejo malenkosti, s katerim nimaš veliko skupnega. Tu še posebej “nasrkajo” ženske, ki igrajo izključno na karto vizualnosti, če ji moški ne zna nuditi še kaj več kot svoje “lepo telo”, v mislih imam predvsem čustveno bližino in občutek sprejetosti in razumevanja. Če ni tega občutka povezanosti, po moje trpi v takšni zvezi, če je bolj “čustveno bogata”.

Ne vem, verjetno ima ženska občutek, da ni sposobna dobiti boljšega, se ne počuti atraktivno in misli, da je to njena edina priložnost, da bo sploh z moškim – in se je “vdala” v usodo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sej to je štos, ker sama super izgleda pri 31ih letih, ma tako postavo in obrazek, da se še kakšna najstnica skrije lahko. In bi komot dobila drugega. Tko da mi je čudno, da se ga kar drži……… mogoče ji pa paše, da ga vzgaja 🙂

Ježuš, kako srčkano, daj da jo vidim? 😀
Veliko žensk ponavadi nekoliko drugače dojema/intepretira žensko lepoto v primerjavi z moškimi. Namreč, kot prvo izhajate iz sebe (zavedno ali nezavedno), da se primerjate z drugimi ženskami (to rodi zavist), potem pa tisto, česar nimate oz. bi si želele (lepi lasje, postava, “obrazek”) označite s presežniki pri prijateljicah (manjvrednostni kompleks iz zavisti preobrazite v to bolj spremenljivo obliko navideznega oboževanja), isto stvar pa v zelo zaničljivim tonom omalovažujete pri ženskah, ki jih ne marate, kjer si lahko “legitimno” date prosti dušek zavisti in nevoščljivosti. 😀

Opomba: to je samo kot karikiran primer s pretiranimi in posebej izpostavljenimi označbami, ne velja to kot pravilo za vse,a ne? 😀 Koliko si pa ti iskrena do prijateljice, da ima “hudega tipa” in ker je lepa s tem obrazekom? ;)))

Poglejmo si še ta “monstrum” od blizu, čez katerega se ne bi kaj dosti moških pritoževalo, če bi imeli priložnost spati z njim. In še nekaj je gotovo , noben ne bi opazil podrobnosti (glej masten tisk), ki jih še posebej izpostavlja Vesna Godina. :)))

[youtube]Gw-sG3MXCUI[/youtube]

Moški ne obračamo toliko na posamezne dele, 90% moških, mogoče geji in bolj modno usmerjeni moški, tega ne bi niti pod razno opazilo, kaj šele, da bi se obregnili oz. spotaknili ob tako brezvezne stvari. :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

jaz pa razumem tvojo kolegico, pred kratkim sem “zaključila” s fantom, ki je izjemno lep, nikjer ne vidim koga, da bi bil tako lep…., res zaljubila sem se na prvi pogled.

Po karakterju pa res ni prav dober…, sedaj sva zaključila, ker mi je povedal, da je že oodan.

Verjetno je v tem primeru to zame sreča.)

po drugi strani se pa bojim, da ne bom več spoznala takega, ki bi mi tako zmešal glavo….

Zanima, koliko ti dejansko res živiš svoje življenje neobremenjeno za druge? Biti prijateljica je eno, vmešavati pa se v življenjske odločitve nekoga drugega pa je vse prej kot to.

heh … kao “lepih” je na vsaki promenadi celo višek ☻ … bogatih & sposobnih se manjka ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Veliko žensk ponavadi nekoliko drugače dojema/intepretira žensko lepoto v primerjavi z moškimi. Namreč, kot prvo izhajate iz sebe (zavedno ali nezavedno), da se primerjate z drugimi ženskami (to rodi zavist), potem pa tisto, česar nimate oz. bi si želele (lepi lasje, postava, “obrazek”) označite s presežniki pri prijateljicah (manjvrednostni kompleks iz zavisti preobrazite v to bolj spremenljivo obliko navideznega oboževanja), isto stvar pa v zelo zaničljivim tonom omalovažujete pri ženskah, ki jih ne marate, kjer si lahko “legitimno” date prosti dušek zavisti in nevoščljivosti. 😀

Opomba: to je samo kot karikiran primer s pretiranimi in posebej izpostavljenimi označbami, ne velja to kot pravilo za vse,a ne? 😀 Koliko si pa ti iskrena do prijateljice, da ima “hudega tipa” in ker je lepa s tem obrazekom? ;)))

Poglejmo si še ta “monstrum” od blizu, čez katerega se ne bi kaj dosti moških pritoževalo, če bi imeli priložnost spati z njim. In še nekaj je gotovo , noben ne bi opazil podrobnosti (glej masten tisk), ki jih še posebej izpostavlja Vesna Godina. :)))

Moški ne obračamo toliko na posamezne dele, 90% moških, mogoče geji in bolj modno usmerjeni moški, tega ne bi niti pod razno opazilo, kaj šele, da bi se obregnili oz. spotaknili ob tako brezvezne stvari. :))))[/quote]

Tale tvoj “monstrum”, ki si ga prilepil, je zame zelo lep primer, kakšna bi ženska morala biti/delovati. Urejena, samozavestna, odločna, uspešna in neomajna kljub vrtoglavo visokim petkam, ki si jih kot ženska lahko mirno privošči (vključno z vsemi tistimi metuljčki (jaz jih nisem nikjer opazila)). Z eno besedo – playmaker – tako kot je tudi povedala v zadnjem stavku.
Če bi bila moški, bi dala vse od sebe, da bi zlezla v njeno posteljo in se ne bi dala odstraniti niti s hiab-om.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

vseeno — ima boga ☺
ampak svojemu pa v zameno za sebe po opravljenem iskanju lukenj v zakonu, še vedno ne prineseš niti pločevinke pera … kaj šele flašo — toliko o razumevanju kaj če bi …”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Moški ne obračamo toliko na posamezne dele, 90% moških, mogoče geji in bolj modno usmerjeni moški, tega ne bi niti pod razno opazilo, kaj šele, da bi se obregnili oz. spotaknili ob tako brezvezne stvari. :))))[/quote]

Samo tale intervju ni bil tisto, kar je razkurilo vesno Godino. Za nekaj drugega je šlo.

Jezus Kristus …

Ko sem začela brati to temo, sem si predstavljala, da ima ta tvoja kolegica nekaj čez dvajset let, da je s tem tipom začela hoditi pri petnajstih/šestnajstih, da ji manjka samozavesti in da se boji, da ne bo dobila drugega.

Ko sem brala, da dobro izgleda in da je stara 31, me je kap.

Kaj naj ti rečem? Če pri 31. ji je najpomembnejši kriterij pri izbiri življenjskega partnerja to, da je “lep”… upam, da to tako mislila vse življenje…

Če se bo kdaj “zbudila iz sanj”, ji bo trda predla…

Po drugi strani … kup in pol moških ima ob sebi neke lepotice, s katerimi nimajo nič skupnega in jih razkazujejo okoli kot trofeje. Morda pa je to vse, kar ona pričakuje od svojega partnerja.

I.N.R.I. — jaz sem ti v naprej povedal, da se zastonj žrtuješ v dobro ljudi.
ti niso “najini” ampak so evolucija opic ☺ … celo verjamejo kaj kdo od njih reće, tipka — brez, da bi kdo za svoje položil avans in bi drugi lhko kaj od avansa vzel.

Če bi bila lepota vse, bi bila zadovoljna z njim.
Pa ne more biti, saj človek ni le neka slika.

Če bi bila lepota vse, bi bila zadovoljna z njim.
Pa ne more biti, saj človek ni le neka slika.[/quote]

Res je. Če ni kaj drugega, kar bi te pri človeku privlačilo, če duša ni prava, lepote ne vidiš več…..

Če moški reče, da je že oddan, so možnosti naslednje:
– ali je bil vseskozi oddan, kar pomeni, da vidva sploh nista nič imela (razen morda seksa),
– da ne ve, kako bi na eleganten način zaključil s tabo,
– da mu je všeč neka druga ženska bolj kot ti.

No jaz se nimam za kozo, pač zapisala sem zgolj svoje razmišljanje. Niti se ne vmešavam v njen life (s svojim sem zadovoljna in nimam potrebe drugim pamet solit), če ji pač tako paše ……. edino žal mi je človeka, ki tako razmišlja, da je lepota vse.
Sploh je pa takih parov pomoje kar precej, edino res morda tam od 20 let naprej ……. Kasneje bi se človek že moral mal k pameti spravit.

Če pa lepota in pamet ne gresta skupaj, vsaj pri ženskah ne. Torej… ta tvoja kolegica je lepa in brez pameti zato se ne more k pameti spravit..

Mislim, da je tale kolegica z njim, ker bi rada imela lepe otroke 🙂

Ne ve pa, da moškega ne moreš spremenit. Tukaj pa bo nasankala, žal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close