Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lepo prosim, če izpolnete anketo o spremljanju porabe energije na domu na daljavo

Lepo prosim, če izpolnete anketo o spremljanju porabe energije na domu na daljavo

Pozdravljeni!

Delam raziskavo za področje spremljanja porabe energije na domu (ki je vsak dan dražja) na daljavo. Pripravila sem kratko anketo. Zelo lepo vas prosim, če mi lahko pomagate in izpolnete. Vzelo vam bo par minutk.

ANKETA[/url]

Najlepša hvala vsem!

Barbara

Ne bom je izpolnEla.
Že veš, zakaj.

Zelo slabo sestavljena anketa….. Mislim, da so zaenkrat v sloveniji še druge pokrajine poleg naštetih in še kaj bi se našlo.
Je pa že to dost velik razlog da ne izpolnim…

Sem izpolnil, vednar se vseeno pridružujem mnenjem – zadevo si slabo zastavila. Najmanj kar je treba je treba ločiti energijo od virov in oboje od varnosti. To ni eno in isto.

korošec – se globoko opravičujem za pomanjkljive ponujene odgovore, očitno sem preveč hitela in bila premalo pozorna na detajle. Sem popravila in upam da anketo izpolniš, rabim čimvečji vzorec 🙂

tudi slovnično napako sem popravila, kot rečeno, prehitra sem bila 🙁

Rok-1, vem da zadeve ne pašejo čisto v isti koš, vendar sem delala iz vzorcev iz tujine, ker pri nas nisem našla nič primerljivega. Vseeno bom iz rešenih anket dobila ogromno uporabnih informacij. Res sem vam hvaležna 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close