Lepo jutro vsem…….
No, končno mi je uspelo prilesti sem gor. Zjutraj, mi je prenehala delovati mreža, ki povezuje vse tri računalnike, ki jih imamo doma, pa sem bila odrezana od sveta. Hudo !
Potem sem v dobri veri, da je tako prav, odšla po kruh. Namreč zjutraj naj bi bil kruh svež. Pa me mlada lastnica trgovine pozdravi tako : ” kaj pa ti p**** , delaš tako zgodaj tukaj, a ne moreš bit doma , pa seksat ” ? Dej pridi ti odpirat trgovino, pa bom jaz seksala doma, če ti ne moreš ” Točno take so bile njene besede.
Zdaj imam dve možnosti. Da odpiram njeno trgovino, ali pa raje seksam zjutraj , in bog ne daj, da pridem ob tej uri že po kruh. ( ura je bila 7 ).
Ja, mladina naša, časi se res spreminjajo !
Kar je pa še najbolj hecno, njen nasvet se mi zdi full pameten !! Toliko, za dobro jutro. Tako je namreč res bilo !!
lp vsem, zajček
Madona Jani, a mi nisi obljubil, da boš v službi ???
Zdaj pa si kar doma ! Ja, una trgovka, je mislila, da nja pridem odpirat njeno trgovino, da bo ona doma pol saj veš kaj. Pa mi ne pade na pamet, raje prvo poskrbim za sebe, a ne ?
Kruh gor, al pa dol, izgleda, da je nekaj drugega bolj važno. No, saj se učim, ni kej.
Še enkrat pošiljam pozdrave vsem, pri tem pa posebno tebi Jani !!
Forum je zaprt za komentiranje.