Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Lepo jutro vsem…….

Lepo jutro vsem…….

No, končno mi je uspelo prilesti sem gor. Zjutraj, mi je prenehala delovati mreža, ki povezuje vse tri računalnike, ki jih imamo doma, pa sem bila odrezana od sveta. Hudo !
Potem sem v dobri veri, da je tako prav, odšla po kruh. Namreč zjutraj naj bi bil kruh svež. Pa me mlada lastnica trgovine pozdravi tako : ” kaj pa ti p**** , delaš tako zgodaj tukaj, a ne moreš bit doma , pa seksat ” ? Dej pridi ti odpirat trgovino, pa bom jaz seksala doma, če ti ne moreš ” Točno take so bile njene besede.
Zdaj imam dve možnosti. Da odpiram njeno trgovino, ali pa raje seksam zjutraj , in bog ne daj, da pridem ob tej uri že po kruh. ( ura je bila 7 ).
Ja, mladina naša, časi se res spreminjajo !
Kar je pa še najbolj hecno, njen nasvet se mi zdi full pameten !! Toliko, za dobro jutro. Tako je namreč res bilo !!

lp vsem, zajček

Madona Jani, a mi nisi obljubil, da boš v službi ???
Zdaj pa si kar doma ! Ja, una trgovka, je mislila, da nja pridem odpirat njeno trgovino, da bo ona doma pol saj veš kaj. Pa mi ne pade na pamet, raje prvo poskrbim za sebe, a ne ?
Kruh gor, al pa dol, izgleda, da je nekaj drugega bolj važno. No, saj se učim, ni kej.

Še enkrat pošiljam pozdrave vsem, pri tem pa posebno tebi Jani !!

Na kofe, ja, seveda , grem !!

Ja, sem vedel, da naj bi ti odpirala njeno trgovino :))))) da bi lahko ona :))) khm 🙂 Na, jaz tud najrajš najprej za sebe poskrbim 😉

Zajček, se dobiva tam kot ponavadi?

Jani ni hotel v službo.. je kaj gleda :))))

Vračam cmoka 🙂 že grem 🙂 Čau

Jani komaj čaka kofe

Heh, Jani, oki !

Čau !! zajček

Janči, kakršenkoli predlog glede sexa je vedno pametnejši od česarkoli drugega. Zdej, da bo volk sit in koza cela, ji drugič reči, da ti najbolj leže sex, po njenem kruhu………….

He, he, Saško, zaplavala sem v solzah smeha !!
Kako že gre tista pesem, ” ti znaš, ti znaš, …..

Hmmmm, Zajček, pazi da te… kdo ne toži za avtorske pravice :)))

Jani po kofetu total naspidiran

Bemti, sem mislil, da tole leti name.. pa študiram in študiram… na pa sem se spomnil, da ima naš Zajček tudi človeško ime… hehehehe

Jani je mislil da je Janči

Sem vedela, da bi moral samo kavo pit !!
Heh, Jani !

” tud jest sem u luftu “

Aja, za avtorske pravice misliš ?? he, he, ….pred tem stavkom , je bilo možno razumeti drugače :))

Pred katerim stavkom?

Jani je v dilemi, ali je razumel prav

NO ja… saj veš, da včasih kh kofetu paše še kakšen rumček :)))) ampak. men danes še ves tisti cviček od včeraj seka v glavo… ‘Bemti je bil dober…

Jani ve, da so na sveto najboljše stvari tri: cviček in cviček pa še cviček :))))

He, he, torej prisegaš na alkoholne hlape :))

Ko boš velik, boš že razumel…:))))))))))))))

Ne!

Jani ve, da v cvičku ni hlapov :))))))))))

Jest ne bom bil nikoli velik :)))))))))) Zdej grem na klepet… pogledat če je kdo tam :)))

Zajček…. jaz bi korenje zamenjal za tvoj predlog… res.. mljask :))) Lepo popoldne, čez kakšno uro grem.. v prestolnico…

Jani

No, zdej si zamudil, bi moral prej povedat!

Zajcek, vidim, da imas zjutraj res tezave z rano uro, zlato uro, hehe.. Ob sestih budis mesarje, ob sedmih trgovce s kruhom..

Moj predlog je, da trgovki predlozis, ce se ji seksa zjutraj, naj zamenja s kolegico siht za popoldne…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Moj predlog pa je , da se oglasiš v hiški pri meni na gozdni poti, ostaneš pri meni čez noč, pa mi zjutraj ne bo padlo na pamet, da vstanem tako zgodaj..

Lupčka mojemu ježku ! *****

Samo ne mi hodit tako hudo pozno !!
Le kje tičiš cel dan ??

Ti me pa po malem že kar izzivas, a ne zajcek? Le pocaki, da odkrijem, da ni ta starga zajca doma, takrat pa pridem, pa se to vabilo prinesem sabo, hehe.. Ha, res ne bos to jutro okrog skakljala, bogme ne bos…

Kaj pa je pozno? Zdaj je ze skoraj eno uro jutro, mar ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close