Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lepo je biti otrok bogatih staršev…

lepo je biti otrok bogatih staršev…

jahte, masaže in depilacije so pač stvari, za katere zapravljajo plehki bogataši, mene to ne interesira, ne razvajam se sto na uro, ker nisem razvajena 🙂
mogoče res zapravljam za “osnove”, ampak pri teh “osnovah” mi nikoli ni treba gledati na ceno
pa dovolj o meni, pogovarjajte se raje o trodnevnih razkošnih porokah omenjenih zgoraj :)[/quote]
A hahahahahahahahaha…
A zdaj imamo plehke bogataše pa osnovne-nerazvajene bogataše?
Tu pa res zveš vsega.
In ja, prav neumna si, če imaš res keš, pa ga ne uporabiš za svoje razvajanjeeee, v čem je point potem imeti denar, če ga ne znaš uživat? Jao, bože….Sam da je ne?
Na osnove pa nikomur ni treba gledat v tej Sloveniji. Je dobro poskrbljeno tudi za tisti,ki nič ne delajo. Zaenkrat.

jahte, masaže in depilacije so pač stvari, za katere zapravljajo plehki bogataši, mene to ne interesira, ne razvajam se sto na uro, ker nisem razvajena 🙂
mogoče res zapravljam za “osnove”, ampak pri teh “osnovah” mi nikoli ni treba gledati na ceno
pa dovolj o meni, pogovarjajte se raje o trodnevnih razkošnih porokah omenjenih zgoraj :)[/quote]

Mogoče ti pa mož ne dovoli? Ker ženske imamo vse v genih nagon po razvajanju. Tudi tiste z minimalno plačo si privoščijo! Prav je tako.
Ženska mora biti ženstvena, urejena, tudi razvajena:) Vsaj malo, no.

Kurc. pa tako bogastvo, če nimaš nič od njega. Tole me bolj na životarjenje sliči.

No, to pa nič kaj posebnega ne počneš. Pričakovala bi, jahto, gospodinjo, ki naredi vse namesto tebe, potovanja po celem svetu, vsakodnevna razvajanja v smislu masaž, depilacij…vse to na domu.
To kar si naštela si lahko privošči vsak, ki se vsaj malo znajde. Beri – ima službo.[/quote]

Po tem, kar berem na tem forumu, si tega glin he more privoščit vsak, ki ima službo. Ogromno jih s kakšnimi minimalci komaj zgura iz meseca v mesec, v kakšnih malih, dostikrat najemniških stanovanjcih. Jim kakšna potovanja, zabava, kultura, rekreacija, dodatna izobrazba in podobne zadeve sploh na misel ne pridejo.
Jahte, gospodinje, vsakodnevnih razvajanj in kar je še takega jaz ne smatram za kvalitetno življenje ampak mal za preseravanje. Nek se vidi raskoš, kot to pravijo naši nekdanji južni bratje.

Rodila sem se v zelo premožno družino….vendar zaradi tragedije v družini sreča ni trajala dolgo.
Videla sem trpljenje svojih starejših sester in brata, ki so bogastvo že občutili in se s padcem niso nikoli sprijaznili, nikoli niso znali živeti z malo denarja..in nikoli ne bodo znali.
Jaz, precej mlajša od njih sem se že zgodaj spopadla z krutim življenjem in si vse ustvarila sama.
Gledala sem, kako so propadali zakoni mojih sester in brata,katere so si partnerji izbrali izključno zaradi denarja takrat še moje premožne družine, ki je počasi plahnelo in najbolj na svetu me veseli dejstvo, da je mene moj mož vzel le zaradi mene same (saj nisem imela nič) in ne zaradi denarja, tako kot moje sestre in brate.
Srečna sem, ker nisem bogata!!!

najbolj na svetu me veseli dejstvo, da je mene moj mož vzel le zaradi mene same (saj nisem imela nič) in ne zaradi denarja

Ja, pa sej zaradi denarja te itak ne bi mogu vzet, če nisi imela nič.

Vse to je dano že ljudem z malo višjo plačo od povprečne. Ni treba biti bogataš.

Vse to je dano že ljudem z malo višjo plačo od povprečne. Ni treba biti bogataš.[/quote]

Točno tako. Sam tukaj si obdolžen folžarije, če poveš naglas, da je bogastvo relativna. V zgornjem primeru pa sploh ni.

To lahko trdiš samo zase, meni osebno ne pomeni nič. Pa ljudem, ki so duhovno malo nad gladino, tudi ne.
Govori zase, ne pa posploševat na vse. Bom imela občutek da med samimi požrešneži živim, tega pa ne želim;)

Zdravo vsi ,

Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

Hvala

Rebeka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close