Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lepo je biti milijonar

Lepo je biti milijonar

Mene pa zanima, če gledate milijonarja, bi se prijavili sami in če se vam tekmovalci vtisnejo v spomin oz.so vam simpatični /antipatični. men je ta kviz namreč še najbolj normalen in gledljiv, veliko bolj kot najšibkejši člen.

hm….men je zelo nezanimiva oddaja in zelo dolgočasna k je bil jonas je blo saj mal smešn zdj je pa bedno…

Ah, tudi Jonas ni bil bogvedi kaj. Meni je bil včasih s tistimi svojimi frisi že prav beden. Drugače mi je pa tudi sam kviz že postal dolgočasen in ga gledam samo še po naključju, ko prestavljam po programih.

Jaz na splošno ugotavljam, da so v zadnjem času oddaje na tv-ju čista beda. Pa vseeno za katero televizijo gre. Al so same španske oddaje gor al pa same ponovitve.

meni se pa zdi da tadnje čase noben nič ne ve! pridejo do 100-150 tisoč sit pa konec! na hrvaški televiziji v enakem kvizu dosti več znajo

Mah mene taki kvizi in showi ne pritegnejo..če slučajno naletim med preklapljanjem mal počekiram, da bi pa vsakič zavzeto spremljala pa nikakor ne.

To je bil daleč najboljši šov, ki sem ga v živo doživela. Bila sem še v času Jonasa in sem se zelo zabavala. Dogajanje v zakulisju je bilo odlično, prav tako vsi,ki na tem delajo. Od maskerjev, do samega voditelja.
Na televiziji se mi pol toliko ne zdi zanimiv. Če imate le malo volje in poguma, se prijavite, boste videli.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close