Lepi in manj lepi otroci
Neka petra, 29.12.2021 ob 12:10
Iris Mulej ima lepe otroke. Pa Primoz Peterka in Renata Bohinc. Julia Roberts….
Bolj neposreceni so Bechamovi pa Willis – Moore hcere.
Avtorica, vem kdo je Peterka, kdo so pa ostali? Pa pojma nimam kake otroke ima.
Naj uganem: si ena trapa, ki kupuje rumene časopise in vsa vneta čekira otroke ljudi, ki jih sploh ne pozna?
To pa je smisel življenja, da se ubadaš z videzom otrok nekih oseb, ki jih sploh ne poznaš.
To pa zmore samo trapasta mona.
Bici, 29.12.2021 ob 12:18
In kakšni so tvoji, če jih sploh imaš? Res si glupa.
Že ime Petra me spomni na avšo brez občutka. Sram te je lahko. Otrok se ne sodi po lepoti. Vsakemu staršu je svoj otrok lep. Predvidevam, da si bila v OŠ ena izmed bulijev, ki se je norčeval iz sošolk.
Tudi sama sem že to opazila.Beckham tako lep moški, ona tudi lepa, otroci pa nič posebnega.Tudi hčere Demi Moore niso nobene lepotice…
Je pa res, da se marsikaj da.
Druga frizura in druga oblačila, pa bi bilo vse drugače.
Isto Charles angleški -ves rdeč v obraz, štrleča ušesa, ves siv…lahko bi ga vsaj malo polepšali.Tudi Camillo.Kaj ti ljudi nimajo nobenih dobrih frizerjev, vizažistov in stilistov?
Ušesa bi se lahko že davno popravila, pri petih letih.
Ne vem no…toliko denarja imajo, pa se ne znajo prav nič uredit.
Vsaka smrklja se zna danes že doma naličit, da gre lepa v svet.
Oni pa – nič.
Videz otroka ni nobena garancija, kakšen bo videz ko bo odrasel. Nekateri so kot otroci luškani kot slika, potem pa se v puberteti in v odraslosti spremenijo v čisto povprečne. Prav tako pa so nekateri kot otroci čisto povprečni, odrastejo pa v lepotce in lepotice. Govorimo seveda o naravnih spremembah videza. In mislim, da imajo ti drugi več profita.
https://knowyourmeme.com/photos/653558-ugly-children-lawsuit-hoax
So neke druge stvari okoli te slike… Samo razumete point…
Ne vem kako sem prisel na to… Mislim da sem bral nek clanek pa so bile v pasici dodatne novice… Tist mathew mc…nekaj…
Ja itak se usi staramo… Samo neke take grobe poteze imajo otroci… Robustne.
Vzel je neko temno…
Ta je tudi.. Ga ne spremljam drugace… Na videz vem kater je… Enkrat sem bral da ko je bil na snemanju enega filma mu je soigralka prinesla robcke za pajsko… Kao ni uporabljal deodoranta in je vse disalo… Mogoc je zanalasc delal to…
Iris Mulej s ta male dela lutko. Fotke so popravljene v aplikacijiah za obdelavo obraza, tako kot njene, pa tud drugače, naviti lasje, šminka, nabarvani nohti.
Me zanima, koliko ji sponzorji plačujejo za te otroške reklame. Meni je to bolano, da otrok dela zate. Pa da ga fotkaš v spodnjem perilu, kako se obleče neke sponzorske cote. In to otrok v vrtcu.
Kako bo to furala dalje, ko bo otrok v šoli? Bo mala osnovnošolska influenserka? Že tako samo še otroke objavlja, koga pa še zanima anoreksična 40-letnica, nafilana s filerji.
Niti je ne sledim več, ker ne vem zakaj bi gledal reklamne objave nekoga, ki svoje lastne otroke izkorišča in niti ne živi v Sloveniji. Drugega itak ni na njenih profilih. Tu pa tam kakšna antivakserka neumnost, pa pametovanje proti maskam iz Črne gore. Artikli, ki jih reklamira, me ne zanimajo. Uporabljamo druge in kupujemo drugje.
Da imam enega zelo lepega otroka. Pravijo to drugi, tako da to ni moje opažanje, v bistvu jaz tega sploh ne opazim.
Fantek je in je sedaj že fant in je še vedno lep baje. Jaz sem grda, pa je baje čisto meni podoben.
Veš čas mu vsi govorijo, da je lep. Celo zdravnica mu je na pregledu rekla lepko. Podoben je pevcu od polkaholikov. Še postrižen je enako.
Ne vem.. ne vem kako bo to v prihodnosti. Morda se bo vse obrnilo kot pri Harry Potter ju, kjer je tip postal res grd.
Kot starš pa ne morem oceniti lepote otroka, ker je zame moj otrok najlepši in največja sreča.
Forum je zaprt za komentiranje.