Lepe ženske
Naj me popravi kdo, ki kaj več ve o tem, ampak mislim, da je šlo v resnici nekako takole:
ko so Hipokratu na igrah hvalili športnike, češ kako so vsi lepi, mišičasti in postavni, je Hipokrat na to
navrgel: Upajmo, da je tudi zdrav duh v njihovih zdravih telesih.
S tem je menda namignil na njihovo eventuelno homoseksualnost.
V smislu kot ga uporabljamo danes se je začel uporabljati s Hitlerjem, ki si je tale njegov izrek malce
priredil.
No, ampak kot sem že rekla…to je po mojem spominu, trdi disk v moji glavi pa je že precej poln 🙁
Da pa mora biti ženska lepa in od hudiča pa drži 100% 🙂
Naj me popravi kdo, ki kaj več ve o tem, ampak mislim, da je šlo v resnici nekako takole:
ko so Hipokratu na igrah hvalili športnike, češ kako so vsi lepi, mišičasti in postavni, je Hipokrat na to
navrgel: Upajmo, da je tudi zdrav duh v njihovih zdravih telesih.
S tem je menda namignil na njihovo eventuelno homoseksualnost.
V smislu kot ga uporabljamo danes se je začel uporabljati s Hitlerjem, ki si je tale njegov izrek malce
priredil.
No, ampak kot sem že rekla…to je po mojem spominu, trdi disk v moji glavi pa je že precej poln :([/quote]
Prej bi rekel, da je imel v mislih biseskualnost, če že to res izhaja od tam. Dvomim, da bi ga namreč motilo, da so imeli moški radi tudi ženske, njemu je bilo verjetno pomembno le, da imajo radi (tudi) moške.
Da pa mora biti ženska lepa in od hudiča pa drži 100% 🙂
O Bibiti vse dobro. O lepoti pa si velja pogledati tole
http://tvslo.si/#ava2.159169958;;
Cas: 43:09
Hudičevo lepa…. 🙂
ali pa lepa ko hudič…..[/quote]
Seveda, to so si izmislili tisti ljudje, ki niso kos lepim ženskam, jim zavidajo podarjeno lepoto in zato iz same žlehtnobe (da najdejo kanček grdega) lepoto povezujejo s samim hudičem.[/quote]
Lepa v nas prebuja skušnjave. Če teh skušnjav ne moremo uresničiti, pa zaradi njih samo trpimo in rečemo, da je ženska od hudiča. 🙂
Ženski samo enkrat rečeš, da je lepa in hudič ji bo to vsak dan šepetal v uho….
Si to mislil Marko? 😉 :))))[/quote]
Mah, tega sploh nisem jaz napisal, je bila napaka v citatu. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.