Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lepe ženske

Lepe ženske

Lepe zenske so cudovite za gledat, se posebej, ko se zbudi poleg tebe in vidis njeno golo telo, ki kar vabi, da si jo ponovno vzames 🙂

Ce jo pa se dobro posexas, imas lahko cisto pravo divjo tigrico doma!

Potem bi bilo bolje vprašati, kje si ti? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

LJ? Rabis naslov 🙂

Čedalje bolj zanimiv postajaš.:)

Za moske :):):):)

Mogoče pa zato ne vidiš lepih žensk. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spreobračaš in provociraš…. zanimiv, zanimiv… ni kaj.:)

Mogoče pa zato ne vidiš lepih žensk. ;)[/quote]

Ce pa si ze pokazal zanimanje 🙂

@sneg1… res je :))))))

Naj me popravi kdo, ki kaj več ve o tem, ampak mislim, da je šlo v resnici nekako takole:

ko so Hipokratu na igrah hvalili športnike, češ kako so vsi lepi, mišičasti in postavni, je Hipokrat na to

navrgel: Upajmo, da je tudi zdrav duh v njihovih zdravih telesih.

S tem je menda namignil na njihovo eventuelno homoseksualnost.

V smislu kot ga uporabljamo danes se je začel uporabljati s Hitlerjem, ki si je tale njegov izrek malce

priredil.

No, ampak kot sem že rekla…to je po mojem spominu, trdi disk v moji glavi pa je že precej poln 🙁

Da pa mora biti ženska lepa in od hudiča pa drži 100% 🙂

Zakaj bi morala bit lepa ženska od hudiča!? Pa ni lepešega, kot vidit lepo žensko, ki je še prijazna povrh.

Res? Kaj pa?[/quote]

kako dobro je skuhan fižol :-))))

Od nekdaj lepe so Ljubljanke slovele,
al’ lepše od Bibite_Melite bilo ni nobene…..
Ni blizu, ni blizu do bele Turčije,
kjer v Donavo Sava se bistra izlije…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Naj me popravi kdo, ki kaj več ve o tem, ampak mislim, da je šlo v resnici nekako takole:

ko so Hipokratu na igrah hvalili športnike, češ kako so vsi lepi, mišičasti in postavni, je Hipokrat na to

navrgel: Upajmo, da je tudi zdrav duh v njihovih zdravih telesih.

S tem je menda namignil na njihovo eventuelno homoseksualnost.

V smislu kot ga uporabljamo danes se je začel uporabljati s Hitlerjem, ki si je tale njegov izrek malce

priredil.

No, ampak kot sem že rekla…to je po mojem spominu, trdi disk v moji glavi pa je že precej poln :([/quote]

Prej bi rekel, da je imel v mislih biseskualnost, če že to res izhaja od tam. Dvomim, da bi ga namreč motilo, da so imeli moški radi tudi ženske, njemu je bilo verjetno pomembno le, da imajo radi (tudi) moške.
Da pa mora biti ženska lepa in od hudiča pa drži 100% 🙂

Oh te ženske, hudič je z njimi, še večji hudič je brez njih…
Jaz vidim vsak dan toliko lepih žensk, vsaka ima svoj faktor:)

O Bibiti vse dobro. O lepoti pa si velja pogledati tole

http://tvslo.si/#ava2.159169958;;

Cas: 43:09

Hudičevo lepa…. 🙂
ali pa lepa ko hudič…..[/quote]

Seveda, to so si izmislili tisti ljudje, ki niso kos lepim ženskam, jim zavidajo podarjeno lepoto in zato iz same žlehtnobe (da najdejo kanček grdega) lepoto povezujejo s samim hudičem.[/quote]
Lepa v nas prebuja skušnjave. Če teh skušnjav ne moremo uresničiti, pa zaradi njih samo trpimo in rečemo, da je ženska od hudiča. 🙂

Primer nezadovoljne, nevoščljive ženske, kličoče da se ve. 🙂

Primer nezadovoljne, nevoščljive ženske, kličoče da se ve. :)[/quote]Najbrž je klicala direkt iz pekla….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hudicevka :)?

Evo…tole je primerek zdravega moškega (z zdravim duhom in telesom). Lajkam!

Ah daj no. Mal te pa mora jeziti vsake toliko…

Ženski samo enkrat rečeš, da je lepa in hudič ji bo to vsak dan šepetal v uho….
Si to mislil Marko? 😉 :))))

Ženski samo enkrat rečeš, da je lepa in hudič ji bo to vsak dan šepetal v uho….
Si to mislil Marko? 😉 :))))[/quote]
Mah, tega sploh nisem jaz napisal, je bila napaka v citatu. 🙂

Evo…tole je primerek zdravega moškega (z zdravim duhom in telesom). Lajkam![/quote]Veš kako je to?

Se srečata dva možakarja, poročena, pa pravi eden:”Ti, un dan na pikniku, tvoja žena je taka fejst ženača, za hece, nasmejana,….”
Drugi ga sprva gleda, nato pa:
“Ja, pojdi živet, s hudičem!”….:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close