lepe pesmica :))
Snoopard, jaz bi na tvojem mestu tango zaplesal z Antilopo, pa magari bi se strl zraven. :)))[/quote]
A takle? Sem želela en dober posnetek plesa pasodoble dobiti na youtubu, pa je vse bolj takotako…:)
http://www.youtube.com/watch?v=SS7tOX4AFSc%5B/quote%5D
takotako… bo kar vredu za ogrevanje, samo poglej kako se elegantno vrti tale Lopkica….
Mali je fantastičen :)) Njegova starša sta sigurno naravna talenta z veliko čustveno dušo,
pa mal se “nora” :))[/quote]
Ni nujno, da imata starša plesni talent. Otroci včasih presenečajo. Pri njemu se na obrazu vidi, da se je vživel v vlogo in celo malo igra. Podoben je posnetek, ko pleše “jive”.[/quote]
Ja mali ni ravno sramežljiv :))
Evo še ena zate ko se ti ravno pleše nocoj…
Opa, kul izbor…Jap, ti imaš kar tak pogled kot pravi ta pesem. :))
Še ena zate, ki sicer ni tvoj glasbeni izbor, ampak se boš že navadil…;)))
Podarjam jo tudi vsem ostalim ljubiteljem Maksima Mrvice (Drobtinice) 🙂
Opa, kul izbor…Jap, ti imaš kar tak pogled kot pravi ta pesem. :))
Še ena zate, ki sicer ni tvoj glasbeni izbor, ampak se boš že navadil…;)))
Podarjam jo tudi vsem ostalim ljubiteljem Maksima Mrvice (Drobtinice) 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=oJNGAiGMWdk%5B/quote%5DHvala hvala, lahko še to za matjažka 🙂 🙂
[youtube]4kssS5RUJio[/youtube]
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Katenjka, da te ne bom preživel in bom jaz tisti, ki bo plačal mašo zadušnico zate!
Ta ti bo zelo potrebna, ker te bo verjetno popatral oni z roglji pri obilici grehov in slabi karmi, ki si jo delaš. 🙂
Evo, za vse pesmica, razen za Antilopo in Snupija ne, ker si sama sebi posvečata, nam pa nič. 😀
[youtube]DaJTOPtFo-0[/youtube]
Katenjka, da te ne bom preživel in bom jaz tisti, ki bo plačal mašo zadušnico zate!
Ta ti bo zelo potrebna, ker te bo verjetno popatral oni z roglji pri obilici grehov in slabi karmi, ki si jo delaš. 🙂
[/quote]slaba karma, kaj je to? tega moja čista in plemenita duša, ki jo v sanjah obišče angel gabrijel, po svetu pa srečujem sv. jožefe.. sploh ne pozna…
[youtube]63iAm83d1us[/youtube]
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Za Snooparda, še ena pevka, za katero bo on rekel, da je “mačka”. :))
Opa, kakšna mačka. Veš ti mene… :))
Tole je pa moj odgovor. Sicer nima filmčka, ma pa zanimiv ritem in tekst :))
Imaš prav, jaz mislim, da je vse kriv ta keltski ali indijanski horoskop. Ampak mene ne skrbi zate, sem opazila, da imaš novo “skvo”, ki bo s tabo igrala skvoš :))
Snoopard je nekaj jezen name, ker sem včeraj prilepila Maksima Mrvico. Misliš, da mu bo kaj lažje pri srcu, če mu rečem, da je Mrvica poročen? :))
Brez skrbi draga, nisem jezen nate. Mogoče na Mrvico, ker naju ni na poroko povabil :))[/quote]
Ja, tisti tvoj komad ima zelo lepo besedilo. Zdaj vem, da bom lahko tudi v temi vozila z ugasnjenimi lučmi, ker me boš ti vodil. :)) Mrvici je pa verjetno žal, da naju ni povabil, samo da tega še v nobenem intervjuju ni priznal ;).
Forum je zaprt za komentiranje.