lepe pesmica :))
Matjažči, tvegaš za brez veze, snoopard ne vem če je tako potrpežljiv in mile in plemenite narave, kot sem jaz, ki sem to pet minut brala, ker res težko prenašam kri– zakaj pa imaš ti gor rdeče srajce, to misliš, da kompenziraš svoj hladni zlobni karakter…in (se) prepričuješ, da imajo drugi dobro mnenje o tebi…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Nova mantra – “mila in plemenita”? Prej je bila nekaj mesecev intuicija? :)))
Deluje ta mantra? Mogoče jaz premalokrat napišem, da sem lep, da bi imela učinek? :)) Je potrebno menda vsaj ene dvajsetkrat zapisati? Ti si sedaj komaj tam pri 10 ponovitvah, pa se že malo čuti plemenitost in milina nežne prepeličke. phaha 😀 :)))
[youtube]6HM_Y8BYYRc[/youtube]
Evo, s Snoopardom ti pošiljava lepe pozdrave iz Acapulca, da ne boš mislil, da sva pozabila nate. Naslednja najina destinacija so Maldivi.
Evo, s Snoopardom ti pošiljava lepe pozdrave iz Acapulca, da ne boš mislil, da sva pozabila nate. Naslednja najina destinacija so Maldivi.
http://www.youtube.com/watch?v=weGiFoK4JeI%5B/quote%5D
Antilopa, spet v samoobrambni drži in ogrožena kot Katenjka? Nobene še nisem ubil s svojim humorjem, ne skrbita. 😀
Imaš kaj denarja viška, še bi lahko mene zraven vzela na Maldive, jaz po moje boljše masiram kot Snoopard. :))) Drugače pa bom prišparal močni faktor za Katenjko, ko bova šla skupaj na Pohorje. 😀
Ti da imaš smisel za humor? No, temu pa sem se zares nasmejala. In še to, če že bluziš v tej temi, potem vsaj še kako pesem pripni. Aja, pa ne takšne morbidne kot imaš navado.:)) Ne bova te s sabo vzela na Maldive, ker se bojiva, da bodo potniki začeli skakati ven iz letala, ko jim boš utrujal. :))[/quote]
S Pohorja je lepši razgled kot iz letala. 😀
Ti pa se kar drži Snooparda in se ga močno okleni, da ti ne bo spet popihal. Kaj češ, moški, a ne? :)))
Antilopa, pesmica zate 🙂
[youtube]ZRfg_evo93w[/youtube]
Antilopa, zate, ker mene pa nikoli ne pozdraviš, nič mi ne pošlješ, citiraš izjemoma, na kavo nočeš, čeprav menda sploh nisva tako daleč, ko sem v lj… no tak pa imej :))))
[youtube]KYAe0qwg9Yw[/youtube]
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Tudi nasmejal ne… Tvoj humor je tiste butalske vrste: če bo špičast bodo vile, če bo ploščat pa lopata. Saj je mal smešn sam ne zarad tistega kar ti misliš.
Z Antilopo pa ti že urejava neplačan dopust:
Tudi nasmejal ne… Tvoj humor je tiste butalske vrste: če bo špičast bodo vile, če bo ploščat pa lopata. Saj je mal smešn sam ne zarad tistega kar ti misliš.
Z Antilopo pa ti že urejava neplačan dopust:
http://www.youtube.com/watch?v=XOBs6-vTYKc[/quote]
Okusi so različni, mene pa ravno Matjažko tule največkrat nasmeji ob jutranjem kapučinu. Če ste eni krampasti, da nič ne zastopite, se vam tudi od zunanjiih bralcev marsikdo nareži. Kasno paljenje bi temu rekli južni bratje.
meni se tudi zdi, take samohvale si je že pisal…
Antilopa, prijateljica… ccc samo sloga spašava… jaz sem vedno na strani šibkejšega in pravičnega, ti pa ne vem če?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] meni se tudi zdi, take samohvale si je že pisal…
Antilopa, prijateljica… ccc samo sloga spašava… jaz sem vedno na strani šibkejšega in pravičnega, ti pa ne vem če?[/quote]
Jaz še nikoli nisem spisal niti enega posta pod drugim (ali anonimnim) nikom, mimogrede. 🙂
A Matjazko pa na tole pleše :))
Snoopard, jaz bi na tvojem mestu tango zaplesal z Antilopo, pa magari bi se strl zraven. :)))[/quote]
A takle? Sem želela en dober posnetek plesa pasodoble dobiti na youtubu, pa je vse bolj takotako…:)
Forum je zaprt za komentiranje.