Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lepe noge

lepe noge

Kako da ne ? Natakneta si gor strap-on in nabijata druga drugo v rit. Kaj je tu ženstvenega potem ?[/quote]

Tale komentar sem pa prej spregledala. Sadni, pa le nimaš tako bujne domišljije, kot si misliš. Ženske ne poveličujemo vašega mednožnega premoženja kot ga vi (moški) sami, zato ponaredki vaših korenjakov niso nujni pripomočki v lezbičnem razmerju. Prej, ko boste moški to dojeli in nehali poveličevati le en delček vašega telesa, prej boste imeli veliko več zadovoljstva v svojem spolnem življenju, kot ste ga imeli kdajkoli doslej.

možakarca je, ali pa “fankta” ☺ … kot je v moškem paru nežnejši “punček”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

jaja, ena brezvezna jeba (visoka in gibčna) bo solila pamet moškemu, kaj naj pri sebi poveličuje. Nekej se preveč pametno delaš, bolj mi izpadeš visoka žlehnoba. Ti kar ostan med lezbačami, reši moški svet.

Uboga tvoja izbranka, če je vse, kar ima od tebe, tistih nekaj centimetrov.

Saj je bilo razumljivo, da nima mož prepoved visokih petk. :)))

Več ma ona od mojih par centov, kot tvoja izbranka od tvojih dolgih nog. J e b a t ga tako je življenje. Men je samo žal, da recimo, bi mogoče šla, ali pa si že šla (vrag si ga vedi) mimo mene s temi dolgimi nogami pa bi/sem čist iz rutine pogledal za njimi, ko bi moški vedel za kom gleda, bi raj mižal….Fasada, punca, ti daje krila, kot vidim…..

Antilopa, če govoriš iz izkušenj in si sama kot hlod, prav. Ampak sem skoraj prepričana, da si nižje postave in zavidaš “ta velikim”. Visoke ženske smo lahko precej gibčne, pa tudi če nismo neke hude športnice.

Prav tako nismo vse možate – imam žensko postavo, hodim po “žensko”, petke so mi povsem domače in se ne zviram v njih, niti se ne držim “puklasto”.

Glede komentarja Paris Hilton pa… ne, afne, kot si ti, me res ne privlačijo, sicer pa sem ženska, ki lahko ljubi osebo, ne glede na njen spol.[/quote]

Ne, jaz nisem nižje postave, ampak ravno pravšnje za žensko. Moj dragi pa spada med visoke moške in bi ga verjetno motilo, če bi bila majhna. Sicer pa sem bila v gimnastiki odlična.

Antilopa, če govoriš iz izkušenj in si sama kot hlod, prav. Ampak sem skoraj prepričana, da si nižje postave in zavidaš “ta velikim”. Visoke ženske smo lahko precej gibčne, pa tudi če nismo neke hude športnice.

Prav tako nismo vse možate – imam žensko postavo, hodim po “žensko”, petke so mi povsem domače in se ne zviram v njih, niti se ne držim “puklasto”.

Glede komentarja Paris Hilton pa… ne, afne, kot si ti, me res ne privlačijo, sicer pa sem ženska, ki lahko ljubi osebo, ne glede na njen spol.[/quote]

Ne, jaz nisem nižje postave, ampak ravno pravšnje za žensko. Moj dragi pa spada med visoke moške in bi ga verjetno motilo, če bi bila majhna. Sicer pa sem bila v gimnastiki odlična.[/quote]

oh kake samohvale.

Ne, jaz nisem nižje postave, ampak ravno pravšnje za žensko. Moj dragi pa spada med visoke moške in bi ga verjetno motilo, če bi bila majhna. Sicer pa sem bila v gimnastiki odlična.[/quote]

oh kake samohvale.[/quote]

Oh, kako se oseba ne upa prijaviti in nekaj bluzi kar tako.

Vedno je tako res.Kar naenkrat se pojavi neki novi nik in modruje.Sem prepričana da je nekdo od tukaj:)

saj pa gre za čvek, zakaj bi se prijavljal.. kdo bluzi “kar tako” pa bi lahko tudi debatirali, ane.. :))

sj prou, da sama seb pohvals ce te nihce drug noce al pa za to nima vzroka;)

Misonkka, saj veš, da se s takimi sploh ni vredno ukvarjat. Jaz vem, za koga gre. Ampak naj si da duška.

sj prou, da sama seb pohvals ce te nihce drug noce al pa za to nima vzroka;)[/quote]

Jaz pa verjamem da se sam pohvališ šele takrat,ko te že nekdo prej..

no daj me razsvetlit, da bom vedel, kdo sem. :))

Misonkka, saj veš, da se s takimi sploh ni vredno ukvarjat. Jaz vem, za koga gre. Ampak naj si da duška.[/quote]
anti-lopa … a se nisi v lastno skledo izkašljala zdele ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

koliko nul/številk med decimalno vejico in najbolj levo cifro pa je med vama razlike v €/˘… ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close